سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس

نسبت های فیبوناتچی در معامله گری و معرفی اجمالی آن

استفاده از فیبوناچی اکستنشن برای تعیین حد سود

ما تریدرها از نسبت ها و ابزار فیبوناتچی در معامله گری خود بسیار استفاده می کنیم پس اگر با آن آشنا نیستید حتما پیشنهاد می کنیم این مقاله و مقالات بعدی که درباره ترکیب فیبو با خط روند و خطوط حمایت و مقاومت است را هم دنبال کنید. فیبوناتچی موضوعی بسیار گسترده است و مطالعات بسیار متفاوتی با اسامی عجیب در این زمینه انجام شده است اما ما می خواهیم به دوتا از آنها بپردازیم: فیبوناتچی اکستنشن و اکسپنشن. بیایید ابتدا شما را با خود آقای لئوناردیو آشنا کنیم!


تماس و واتس آپ اکسپرت سفارشی: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید


نه، لئوناردو سرآشپز مشهور نیست بلکه او ریاضیدان مشهور ایتالیایی بود که به عنوان نابغه خیلی باهوش هم شناخته می شد. او هنگامی که سری ساده از اعداد را که نسبت هایی بوجود می آوردند (که ویژگی های طبیعی اشیا در جهان را توضیح می داد) کشف کرد، بلند فریاد زد یافتم!

نسبت ها از این مجموعه اعداد ایجاد می شوند: ۰،۱،۱،۳،۳،۵،۸،۱۳،۲۱،۳۴،۵۵،۸۹ و …. این سری اعداد با صفر آغاز می شود و با ۱ ادامه می یابد. سپس هر عدد با جمع عددهای قبلی خود بوجود می آید. بعد از چند عدد اول اگر نسبت هر یک از این اعداد را به عدد بالاتر جلویی اش اندازه بگیرید، ۰٫۶۱۸ می رسید. برای مثال ۳۴ تقسیم بر ۵۵ مساوی ۰٫۶۱۸ است. اگر نسبت دو عدد را به صورت یک در میان در نظر بگیرید به ۰٫۳۸۲ می رسید. برای مثال ۳۴ تقسیم بر ۸۹ مساوی است با ۰٫۳۸۲ و هرچه پیش رویم به نسبت های بیشتری دست پیدا می کنیم.

  • این نسبت ها “نسبت های طلایی” می گویند. بسیار خب، سخنان نامفهوم کافی است. برویم سراغ اصل مطلب. این اعدادی که در ادامه می بینید مقادیری هستند که برای معامله گری به آن ها نیاز داریم:
  • نسبت های فیبوناتچی اکستنشن: ۰٫۲۳۶ – ۰٫۳۸۲ – ۰٫۵۰ – ۰٫۶۱۸ – ۰٫۷۶۴
  • نسبت های فیبوناتچی اکسپنشن: ۰٫۳۸۲ – ۰٫۶۱۸ – ۱ – ۱٫۳۸۲ – ۱٫۶۱۸ – ۲٫۱۷۳

البته لازم نیست برای هر بار تحلیل کردن این موارد را روی چارت خود بکشید، فقط کافی است از ابزار فیبو در متاتریدر خود استفاده کنید تا این پلتفرم به راحتی محاسبات را در کسری از ثانیه برای شما انجام دهد.

چگونه می توان با نسبت های فیبوناتچی ترید کرد؟

تریدرها معمولا از این سطوح به عنوان نواحی حمایت و مقاومت استفاده می کنند. از آن جا که بسیاری از تریدرها این سطوح یکسان را مشاهده می کنند و سفارش های خرید و فروش خود را بر اساس آن ها می گذارند تا وارد معامله شوند و یا به ترید خود پایان دهند، سطوح حمایت و مقاومت فیبویی زمینه لازم را برای انجام این کار بوجود می آورد.

تریدرها معمولا در بیشتر اوقات از نسبت های فیبو اکستنشن برای ورود به معامله و از نسبت های فیبو اکسپنشن برای خروج از معامله بهره می گیرند.

نقاط بازگشت قیمت در فیبوناتچی

اولین چیزی که باید درباره ابزار فیبوناتچی بدانید آن است که این ابزار زمانی به بهترین شکل کار می کند که بازار دارای روند است. ایده آن این است که هنگامی که بازار روندی رو به بالا دارد، در ردگیری مجدد در سطح حمایت فیبوناتچی اقدام به خرید کرده و زمانی که بازار روندی رو به پایین دارد در ردگیری مجدد در سطح مقاومت فیبوناتچی اقدام به فروش نمایید.

برای آن که این سطوح ردگیری مجدد را بیابیم، مجبوریم نوسان بالاها و نوسان پایین های قابل توجه اخیر را پیدا کنیم. سپس برای روندهای رو به پایین برروی نشانگر فیبوناتچی کلیک کرده و سپس ماوس را بر روی بالاترین نقطه نگه داشته و آن را تا انتهای پایین ترین نقطه کشیده و رها کنید.

برای روند های رو به بالا مخالف آن را انجام دهید. برروی نشانگر فیبوناتچی کلیک کرده و اشاره گر ماوس را برروی پایین ترین نقطه قرارداده و آن را تا انتهای نقطه بکشید و رها کنید. به عنوان مثال به تصویر زیر که از نمودار روزانه دلار استرالیا/دلار آمریکا تهیه شده است توجه کنید.

 

در تصویر بالا انتظار داریم در صورت نزول قیمت، یکی از نسبت های طلایی بتواند به خوبی از ریزش قیمت جلوگیری کرده و حمایت جانانه ای به خرج دهد. در تصویر پایین می توانید به خوبی ببینید قیمت درست در سطح ۲۳٫۶% عقب می کشد و در دو هفته بعد به افت خود ادامه می دهد. حتی سطح ۳۸٫۲% را نیز تجربه کرده است اما نتوانسته به مقادیر زیر آن نزدیک شود.

 

بعد از آن در ۱۴ ژوئیه بازار حرکت رو به بالای خود را از سر می گیرد و سرانجام نوسان بالا را می شکند. آشکارا خرید در سطح ۳۸٫۲ درصد فیبو معامله ای پر سود در بلند مدت خواهد بود!


تماس و واتس آپ اکسپرت سفارشی: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید


 

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*

شانزده − 15 =

طراحی ربات سفارشی