سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس

وال استریت

وال استریت

وال استریت کجاست؟
تاریخچه وال استریت به چه زمانی برمی‌گردد؟
وال استریت ژورنال کی متولد شد؟
نماد وال استریت چیست؟
گرگ وال استریت چه کسی بود؟

وال استریت کجاست؟
بیایید از اینجا شروع کنیم که محل دقیق وال استریت (Wall Street) کجاست. وال استریت خیابانی در جنوب محله منهتن نیویورک است که ساختمان اصلی بورس سهام نیویورک (NYSE)، نزدک (NASDAQ)، بازار بورس آمریکا (AMEX) و بسیاری بازارهای مالی بزرگ دیگر به‌همراه بزرگترین بانک‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری دنیا در آن واقع است.

وال استریت

برای اینکه بیشتر با فضای وال استریت آشنا شوید باید بگوییم طول آن از یک کیلومتر کمتر است و برای اینکه ابتدا تا انتهایش را طی کنید نیاز به زمانی بیشتر از ده دقیقه نخواهید داشت. نام وال استریت درحال‌حاضر بیشتر از اینکه به‌عنوان فقط یک خیابان شناخته شود نمادی از بازارهای مالی است. این موضوع تا حدی جا افتاده است که در بازارهای مالی آمریکا خیلی مواقع به‌جای Wall Street از کلمه The Street استفاده می‌کنند.


برچسب ها: ربات آربیتراژ و ربات آربیتراژ قطعا سودده و  ثبت نام ربات آربیتراژ و سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و ربات سود ده فارکس و ربات سود ده بورس ایران و اکسپرت سود ده فارکس و اکسپرت سود ده بورس ایران


وال استریت در ایالات متحده

وال استریت در ایالات متحده همیشه محل مهمی بوده است. حتی اولین رئیس‌جمهور آمریکا، جرج واشنگتن، قسم خود را در عمارت فدرال واقع در خیابان وال استریت یاد کرده است.

عمارت فدرال در وال استریت

اما شاید سوال بعدیتان این باشد که چرا اسم یک خیابان را باید بگذراند خیابان دیوار (Wall Street)؟!

موضوع به قرن هفدهم میلادی برمی‌گردد. منهتن منطقه‌ای بود که بیشتر اهالی آن را مهاجران هلندی تشکیل می‌دادند. هلندی‌های این منطقه در سال ۱۶۵۳ برای دفاع از خود در برابر بریتانیایی‌ها و بومیان آمریکایی یک دیوار چوبی در این منطقه ساختند. البته بعدها هلندی‌ها کدورت‌هایشان را با دشمنان کنار گذاشتند و دیوار هم در سال ۱۶۹۹ تخریب شد، ولی نام وال استریت در این منطقه ماندگار شد.

تاریخچه وال استریت
منطقه وال استریت خیلی به بنادر نیویورک نزدیک است. همین موضوع در دهه ۱۷۰۰، وال استریت را به یک مرکز تجاری شلوغ تبدیل کرد. اما شناخته شدن وال استریت به‌عنوان یک مرکز تجاری به سال ۱۷۹۲ برمی‌گردد. زمانی‌که ۲۴ نفر از شناخته‌شده‌ترین تاجران و بازرگانان ایالات متحده قراردادی به‌نام باتون‌وود (The Buttonwood) را امضا کردند. این توافق‌نامه شکل رایج مبادله اوراق مبتنی بر کمیسیون را شرح می‌داد.

درواقع این تاجران تلاش کردند تا نوعی از بورس اوراق بهادار خصوصی را ایجاد کنند. بازاری که فقط اعضای توافق می‌توانستند در آن خرید و فروش کنند. گفته می‌شود این توافق در زیر درختی در همان منطقه امضاء شد. این شکل بازار تا سال ۱۸۶۵ در منطقه وال استریت رایج بود. بازرگانان در تقاطع خیابان وال (Wall Street) و خیابان براد (Broad Street) جمع می‌شدند و به دادوستد مشغول می‌شدند.

تاریخچه وال استریت

کم‌کم وال استریت رشد کرد و در آن صرافی‌های بزرگ، شرکت‌های کارگزاری، بانک‌ها و دیگر مراکز مالی تأسیس شد. بعد از جنگ جهانی اول با افول اقتصاد اروپا نیویورک از لندن پیشی گرفت و به بزرگترین و مهمترین مرکز مالی جهان تبدیل شد. طبعاً مرکز مالی نیویورک هم جایی نبود جز وال استریت. از آن زمان به بعد بود که وال استریت به پیشروی تمام بازارهای مالی دنیا تبدیل شد.

لحظه‌ای که وال استریت ژورنال متولد شد
در ۸ ژوئیه ۱۸۸۹، چارلز داو، ادوارد جونز و چالز برگسترسر، روزنامه وال استریت ژورنال را راه‌اندازی کردند. روزنامه‌ای چهار صفحه‌ای که بعدازظهر هر روز منتشر می‌شد و اخبار مالی و تجاری را پوشش می‌داد.

این روزنامه بود که برای اولین بار ایده یک لیست معیار از شرکت‌ها و قیمت سهامشان را مطرح کرد. وال استریت ژورنال بعدها شاخص میانگین صنعتی را هم منتشر می‌کرد. همینطور قیمت اوراق قرضه، آتی، میانگین نرخ اولیه وام‌های بانکی و هر اطلاعات دیگری که فکرش را بکنید.

وال استریت ژورنال برای نزدیک به یک قرن معتبرترین منبع برای قیمت‌ها در بازارهای مالی بود و فقط وقتی این جایگاه را واگذار کرد که تکنولوژی آنقدر پیشرفت کرد که همه می‌توانستند قیمت‌ها را به‌صورت لحظه‌ای از طریق اینترنت مشاهده کنند. حتی بعد از همه‌گیر شدن اینترنت باز هم وال استریت ژورنال به‌عنوان یک منبع معتبر اطلاعات مالی شناخته می‌شود.

دوره های آکادمی – دسکتاپ (بلاگ)

بورس و وال استریت
با نگاهی به تاریخچه بورس درمی‌یابیم که خیلی از مهمترین بازارهای بورس جهان در وال استریت قرار دارند. در ادامه معرفی کوتاهی از مهمترین این بازارهای خواهیم داشت :

بورس سهام نیویورک (NYSE)
بازار بورس نیویورک (New York Stock Exchange)، از لحاظ حجم معاملات و ارزش شرکت‌های پذیرفته‌شده از هر بازار دیگری بزرگتر است. شرکت‌های بزرگی مثل بوئینگ، علی‌بابا، شرکت بانک آمریکا سهامشان را در بورس نیویورک عرضه می‌کنند.

ساختمان بورس نیویورک

بورس سهام نیویورک

بازار بورس نزدک (NASDAQ)
بورس نزدک (NASDAQ) در سال ۱۹۷۱ پایه‌گذاری شد. کلمه NASDAQ از ابتدای کلمات (National Association of Securities Dealers Automated Quotations) گرفته شده‌است. علت ایجاد این بازار به‌وجود آمدن امکان درج قیمت سهام به‌صورت الکترونیکی بود.

اگر بخواهیم «نزدک» را با مثالی در کشور خودمان مقایسه کنیم می‌توانیم آن را به فرابورس تشبیه کنیم. چون درست مثل فرابورس، نزدک هم به‌وجود آمد تا مبادله سهم‌هایی که پیش‌نیازهای ورود به بازارهای بزرگ‌تری مثل بورس نیویورک را نداشتند امکان حضور در بورس را از دست ندهند.

الکترونیکی بودن معاملات هم باعث شد تا سهم‌هایی که قبلاً به‌صورت تلفنی معامله می‌شدند حالا به‌صورت الکترونیکی معامله شوند و برای همه در دسترس باشند.

بورس نزدک

بازار بورس آمریکا (AMEX)
AMEX مخفف کلمات (American Stock Exchange) به‌معنای بازار بورس آمریکا است. سال ۲۰۰۸، American Euronext NYSE آن تصاحب کرد و در سال‌های بعد به‌نام‌های Amex Equities و NYSE MKT.1 شناخته می‌شود. امروز این بازار به‌نام NYSE American شناخته می‌شود و سهم‌های کوچک‌تر در آن معامله می‌شوند.

بازار بورس آمریکا

جنبش اشغال وال استریت
در ۱۷ سپتامبر ۲۰۱۱ صدها نفر در پارک زوکتی (Zuccotti) واقع در منطقه مالی منهتن در اعتراض به نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی تجمع کردند. آنها در پی فراخوان مجله کانادایی Adbusters به آن منطقه آمده بودند. این شروع اعتراضاتی بود که تا مارس سال بعد، یعنی حدود چهار ماه طول کشید.

معترضان خواستار از بین بردن دسترسی و نفوذ شرکت‌ها و غول‌های مالی در سیاست‌های دولت آمریکا بودند. شعار اصلی معترضان این بود: «ما ۹۹٪ هستیم». این شعار به وجود نابرابری در آمریکا و اینکه بیشتر ثروت کشور در دست عده خیلی کمی از مردم است اشاره داشت.

پارک زوکتی وال استریت

پلیس دو ماه بعد از شروع اعتراض‌ها در ۱۵ نوامبر، تلاش کرد تا مردم را متفرق کند و این کار باعث به خشونت کشیده شدن اعتراضات شد. معترضان در روزهای بعد بسیاری از بانک‌ها، دفاتر مرکزی شرکت‌ها و محوطه‌های دانشگاه‌ها را اشغال کردند.

جنبش اشغال وال استریت

در جریان اعتراضات تصویر یک زن در حال رقص روی مجسمه نمادین گاو در وال استریت تبدیل به نمادی برای این اعتراضات شد.

نماد جنبش وال استریت

گاو وحشی نماد وال استریت
احتمالاً می‌دانید که گاو وحشی در بازارهای مالی نماد صعودی بودن بازار و خرس نماد نزولی بودن بازار است. ریشه اصلی این دو واژه به‌طورقطع شناخته ‌شده نیست، ولی دو حدس اصلی در مورد ریشه این کلمات وجود دارد: اولین حدس این است که این دو عبارت از روش جنگیدن این دو حیوان گرفته شده است.

باتوجه به اینکه گاو موقع حمله به دشمن، شاخ‌‌هایش را به طرف بالا می‌گیرد، روند صعودی بازار را گاوی می‌گویند و چون خرس در مقابله با رقیبش، پنجه‌هایش را به‌سمت پایین می‌گیرد و با آن می‌جنگد، از اسم خرس برای توصیف بازار نزولی استفاده می‌شود.

اما حدس دوم این اسم‌گذاری را به یک موضوع تاریخی ارتباط می‌دهد. درگذشته‌های دور، دلالانی وجود داشتند که پوست خرس می‌فروختند. آنها پوست خرس را با قیمت همان روز به مشتری‌ها پیش‌فروش می‌کردند و چون اعتقاد داشتند که قیمت آن در آینده‌ نزدیک کاهش پیدا می‌کند، در موعد تحویل پوست با پرداخت مبلغی کمتر به شکارچی‌ها، از تفاوت قیمت خرید فعلی و پیش‌فروش سود کسب می‌کردند.

این افراد به «خرسی‌ها» شهرت پیدا کرده بودند. چون این افراد روند نزولی قیمت را پیش‌بینی می‌کردند، عده‌ای معتقدند که ریشه‌ عبارت «بازار خرسی» از آنها گرفته ‌شده. در توجیه عبارت «بازار گاوی» هم به مبارزات تاریخی گاو وحشی و خرس اشاره می‌کنند و معتقدند که در طول تاریخ، همیشه گاو نقطه مقابل خرس بوده اس
گاو وحشی وال استریت

جالب است بدانید که مجسمه گاو وحشی وال استریت حدود ۳.۲ تن وزن و در حدود ۳.۴x۴.۹ متر ابعاد دارد. این مجسمه در سال ۱۹۸۹ ساخته و در وال استریت نصب شد. در سال ۲۰۱۷ و به‌مناسبت روز جهانی زن مجسمه یک دختر هم روبری مجسمه گاو خشمگین نصب شد که نمادی از شجاعت زنان و ترغیب شرکت‌ها برای استفاده بیشتر زنان در سمت‌های مدیریتی و همچنین شرایط برابر کاری برای زنان و مردان بود. البته بعدها و با شکایت سازنده این مجسمه آن را از این مکان به محل دیگری منتقل و نصب کردند.

مجسمه دختر نترس در مقابل گاو وحشی وال استریت

گرگ وال استریت چه کسی بود؟
احتمالاً اسم گرگ وال استریت شما را به‌یاد فیلمی به همین نام با بازی لئوناردو دی‌کاپریو می‌اندازد. این فیلم برگرفته از زندگی واقعی «جردن راس بلفورت» دلال سهام سابق آمریکایی است. او با روش‌های جدید خود توانست در بازارهای مالی آمریکا به ثروت بسیار زیادی دست یابد.

گرگ وال استریت

البته همه فعالیت‌های «جردن بلفورت» هم قانونی نبود و به همین دلیل به‌جرم فریبکاری و پولشویی در بازار سهام ۲۲ ماه را در زندان گذراند. جردن بلفورت بعدها کتابی به‌نام «گرگ وال استریت» درباره زندگی خود نوشت و مارتین اسکورسیزی آن را تبدیل به فیلمی به همین نام کرد.

جردن بلفورت بعدها به‌عنوان مدرس در حوزه‌ کارآفرینی مشغول شد. کتاب جردن بلفورت در مقطعی عنوان پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز را به خود اختصاص داد. این کتاب در کشور ما به‌نام «شیوه گرگ» ترجمه شده و در دسترس است.

کتاب شیوه گرگ نوشته جردن بلفورت

جمع‌بندی
وال استریت در بازارهای مالی فراتر از نام یک خیابان است. بزرگترین و مهمترین بازارهای مالی دنیا در وال استریت مستقر هستند. این خیابان از اوایل قرن هجدهم به مرکز مبادلات مالی تبدیل شد و تا امروز هم جایگاه خود را حفظ کرده است.

از اتفاقات مهمی که در طول حیات این خیابان افتاده است می‌توان به جنبش اشغال وال استریت اشاره کرد که برای چهار ماه همه بازارهای مالی را تحت‌تأثیر قرار داد. همینطور فیلم‌ها و کتاب‌های زیادی با محوریت وال استریت ساخته و نوشته شده‌اند که همه اینها نشان از اهمیت این خیابان دارد.

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*

20 − چهار =

طراحی ربات سفارشی