سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس

آلت‌کوین چیست؟

آلت‌کوین چیست؟

بازار ارزهای دیجیتال یکی از بازارهای مالی است که طی چند سال اخیر برای سرمایه‌گذاران درآمدزایی بالایی داشته و همین امر موجب شده سرمایه‌های زیادی جذب این بازار شود. امروزه توجه بسیاری از نهادهای مالی و دولت‌ها به این بازار معطوف شده‌است. بازار ارزهای دیجیتال هم مانند سایر بازارهای مالی، دارای یک سری مفاهیم و اصطلاحات تخصصی است که آشنایی با آنها برای ورود به این بازار ضروری است. آلت‌کوین‌ از جمله مفاهیم مهمی است که اگر در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشید، حتماً نام آن را شنیده‌اید. برای معرفی آلت‌کوین بهتر است ابتدا با اصطلاحاتی مانند بیت‌کوین، اتریوم و … آشنا شوید. بیت کوین اولین ارز دیجیتال است که در سال ۲۰۰۹ به وجود آمد و توجه همه را به خود جلب کرد. به منظور آشنایی کامل با این مفاهیم پیشنهاد میکنیم در دوره ارز دیجیتال ره‌آورد آکادمی شرکت نمایید.

ویژگی‌ها و امکانات این رمزارز باعث شد که افراد زیادی علاقه‌مند به تولید کوین‌های جدید شوند. با توجه به عملکرد غیرمتمرکز بیت‌کوین، کد برنامه‌نویسی آن در اختیار افراد زیادی قرار دارد؛ لذا هر فردی می‌تواند در هر جای دنیا با در اختیار داشتن این کد، کوین‌های جدیدی را تولید کند. به این ترتیب، طی مدت کوتاهی انواع مختلفی از کوین‌ها وارد بازار ارزهای دیجیتال شدند که همگی از بیت‌کوین سرچشمه می‌گرفتند. به تمام کوین‌های موجود در بازار ارزهای دیجیتال، بجز بیت‌ کوین، آلت‌کوین گفته می‌شود. در این مقاله تلاش می‌کنیم تا انواع آلت‌کوین‌ها و سایر مفاهیم مرتبط به آن را معرفی کنیم.

آلت‌کوین چه رمزارزی است؟

آلت‌کوین از دو عبارت “Alt” به معنای جایگزین و “Coin” به معنای سکه تشکیل شده‌است. آلت‌کوین‌ها پس از موفقیت بیت‌کوین به عنوان اولین رمزارزی که امکان معاملات همتا به همتا را فراهم کرد، پدید آمدند. به‌طور کلی، به همه‌ کوین‌ها به غیر از بیت‌کوین، آلت‌کوین گفته می‌شود. هر کدام از آلت‌کوین‌ها، شبکه بلاک‌چین مخصوص به خود را ایجاد کردند و این موضوع باعث شد بلاک‌چین‌های مختلف با ویژگی‌های متفاوتی در بازار ارزهای دیجیتال ایجاد شود که منجر به گستردگی شبکه بلاک‌چین شده‌است.


برچسب ها: ربات آربیتراژ و ربات آربیتراژ قطعا سودده و  ثبت نام ربات آربیتراژ و سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و ربات سود ده فارکس و ربات سود ده بورس ایران و اکسپرت سود ده فارکس و اکسپرت سود ده بورس ایران


رابطه آلت‌کوین و بیت‌کوین

همان‌طور که گفتیم، نسل اول آلت‌کوین‌ها از بیت‌کوین نشأت گرفته و در ویژگی‌هایی مانند، همتا به همتا بودن، قابلیت استخراج با سازوکاری مشابه استخراج بیت‌کوین و ارزان بودن تراکنش‌ها، با بیت‌کوین مشترک بودند. بیشتر آلت‌کوین‌ها دو سال پس از پیدایش بیت‌کوین به وجود آمدند.

به عنوان مثال، نیم کوین namecoin اولین آلت‌کوین برگرفته از بیت‌کوین بود که از الگوریتم اجماع اثبات کار استفاده می‌کرد و تنها تفاوت آن با بیت‌کوین، قابلیت حریم خصوصی بیشتر کاربران بود. تعداد کل سکه‌های این آلت‌کوین محدود به ۲۱ میلیون عدد بود.

لایت‌کوین از دیگر آلت‌کوین‌های اولیه است که ویژگی‌های مشترکی با بیت کوین دارد اما سرعت تأیید تراکنش‌ها در آن چهار برابر سریع‌تر از بیت‌کوین است. همچنین، تعداد کل سکه‌های لایت‌کوین، چهار برابر بیت‌کوین یعنی ۸۴ میلیون است. در گذشته به دلیل سرعت بالا و هزینه کم، از لایت‌کوین بیشتر برای تراکنش‌های خرد استفاده می‌شد؛ اما در حال حاضر بیشترین کاربرد آن در تست ایده‌های جدید بیت‌کوین است.

تفاوت آلت‌کوین و بیت‌کوین

بیت‌کوین اولین ارز دیجیتال است که ایده اصلی پیدایش آن، ایجاد سیستم پرداخت همتا به همتای غیرمتمرکز است. بسیاری از آلت‌کوین‌های اولیه هم بر اساس همین ایده، تولید شدند. دنبال کردن این ایده باعث شده که آلت‌کوین‌ها نتوانند جایگاه بیت‌کوین را به‌دست آورند. پروژه بیت‌کوین دارای محدودیت‌هایی است که از جمله این محدودیت‌ها می‌توان به محدود بودن قراردادهای هوشمند و زمان‌بر بودن الگوریتم اجماع برای ایجاد بلاک جدید اشاره کرد. نسل جدید آلت‌کوین‌ها به منظور رفع محدودیت‌های بیت‌کوین به وجود آمدند. به عنوان مثال، برخی از آنها برای تأیید تراکنش‌ها و ایجاد بلاک‌های جدید، از الگوریتم‌های اجماع متفاوتی استفاده کردند؛ همچنین، با ایجاد قابلیت‌های جدیدی مانند حریم خصوصی بیشتر کاربران، قراردادهای هوشمند و کاهش زمان تراکنش‌ها و نوسانات قیمت کم، تلاش می‌کنند تا خود را از بیت‌کوین متمایز سازند. به عنوان مثال، اتریوم که به عنوان دومین ارز دیجیتال دنیا شناخته می‌شود، به عنوان GAS (پرداخت هزینه معاملات) در قراردادهای هوشمند اتریوم به‌کار گرفته می‌شود.

بسیاری از آلت‌کوین‌ها به دلیل برخورداری از قابلیت‌های جدید، برای سرمایه‌گذاری مناسب هستند؛ با این وجود، برخی از آنها چیزی جز تبلیغات اغراق‌آمیز نداشته و سرمایه‌گذاری در آنها می‌تواند منجر به از دست رفتن سرمایه شما شود. آلت‌کوین‌ نسبت به بیت‌کوین، سهم کمتری از بازار را به خود اختصاص داده‌است؛ به همین دلیل، پتانسیل رشد و افت بالاتری نسبت به بیت‌کوین دارد. از طرفی، بیت‌کوین دارای پایداری و ثبات بیشتری بوده و امروزه توسط بسیاری از شرکت‌ها و نهادهای مالی به رسمیت شناخته می‌شود. این موضوع باعث شده احتمال از بین رفتن و صفر شدن بیت‌کوین بسیار کاهش یابد. این در حالی است که پیش‌بینی آینده پروژه‌های آلت‌کوین کار دشواری بوده و احتمال شکست آنها وجود دارد. بنابراین، سرمایه‌گذاری در آلت‌کوین نسبت به سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین از ریسک بالاتری برخوردار است.

رابطه قیمت آلت‌کوین و بیت‌کوین

از آنجایی که آلت‌کوین‌ها برای تولید از بیت‌کوین سرچشمه می‌گیرند، قیمت‌ آنها هم در شرایط عادی، متأثر از قیمت بیت‌کوین است؛ یعنی با افزایش قیمت بیت‌کوین، شاهد رشد قیمت آلت‌کوین‌ هستیم. همچنین، کاهش قیمت بیت‌کوین، منجر به کاهش قیمت آلت‌کوین‌ می‌شود.

در واقع، حرکات قیمتی بیت‌کوین، بر روند کل بازار تأثیرگذار خواهدبود. اگرچه این شرایط همیشه ثابت نیست. امروزه بسیاری از تحلیلگران معتقدند که با بلوغ اکوسیستم‌های سرمایه‌گذاری رمزارزها و پیدایش بازارهای جدید برای این ارزها، حرکت قیمتی آلت‌کوین‌ها از بیت‌کوین مجزا خواهدشد.

آلت‌کوین‌ها چه کاربردهایی دارند؟

امروزه آلت‌کوین‌ها بخش قابل توجهی از بازار ارزهای دیجیتال را به خود اختصاص داده‌اند. البته تعداد بسیار زیادی از آلت‌کوین‌ها هم صرفا جهت کلاهبرداری به وجود آمده و بعد از مدت کوتاهی از بین می‌روند. بنابراین قبل از سرمایه‌گذاری در آلت‌کوین‌ها باید درباره آنها تحقیق کنید. سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح می‌شود این است که آلت‌کوین‌ها چه کاربردی دارند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که آلت‌کوین‌ها با هدف به‌کارگیری فناوری بلاک‌چین در زمینه‌های سلامت، انرژی، مالی، هوش مصنوعی، امنیت، شبکه‌های اجتماعی و … به وجود آمدند. ارزهای دیجیتال یک تکنولوژی جدید در دنیا است که مدام در حال پیشرفت است. به همین دلیل دائما آلت‌کوین‌های مختلفی به این بازار اضافه می‌شوند که هر کدام از آنها دارای کاربرد خاصی هستند و به افراد این امکان را می‌دهند تا بدون نیاز به مجوز، به توسعه پروژه‌های مختلف در حوزه‌ی ارزهای دیجیتا بپردازند. بسیاری از پروژه‌هایی که در سال‌های اخیر راه‌اندازی شدند، به دنبال رفع محدودیت‌ها و مشکلات بیت‌کوین هستند یا هدفی کاملا متفاوت با بیت‌کوین را دنبال می‌کنند.

به عنوان مثال، کوین گولم (Golem) این امکان را برای شما فراهم می‌سازد تا سخت‌افزار کامپیوتری خود را در هر نقطه دنیا، اجاره کنید. در واقع، به کمک این کوین می‌توانید سخت‌افزار مد نظرتان را از طریق فضای ابری در دسترس خود داشته باشید.

از دیگر کابردهای آلت‌کوین‌ها در زمینه‌های مختلف می‌توان به پرداخت‌های سریع با کارمزد کم، اجاره اینترنت به کل دنیا، بیمه عمر و تقسیم دارایی بعد از فوت، قراردادهای هوشمند به منظور پرداخت حقوق کارمندان، ایجاد حساب‌های چند امضایی غیرمتمرکز ( غیر قابل هک)، سیستم‌های دریافت و پرداخت وام با ارزهای دیجیتال و تأمین مالی استارت‌آپ‌ها به کمک ارزهای دیجیتال اشاره کرد.

توکن چیست؟

توکن به رمزارزی گفته می‌شود که فاقد بلاک‌چین مستقل است و بر روی بلاک‌چین‌های موجود ایجاد می‌شود. توکن‌ها دارایی‌های ارزشمندی در بازار ارزهای دیجیتال هستند که به صورت دیجیتالی قابلیت مبادله و انتقال دارند. توکن‌ها نیاز به شبکه بلاک‌چین اختصاصی ندارند، به همین دلیل، تولید آنها نیازمند زمان و هزینه کمتری است. از این رو بسیاری از شرکت‌ها و کسب‌وکارها ترجیح می‌دهند از توکن برای پرداخت‌ها یا استفاده در اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز یا Decentralized Applications (ِDApps) استفاده کنند. توکن‌ها بر اساس کاربردشان به این صورت دسته‌بندی می‌شوند:

  • توکن بهادار (Security Token)
  • توکن کاربردی (Utility Token)
  • توکن پرداخت (Payment Token)
  • توکن سهامی (Equity Tokens)


انواع آلت‌کوین‌

در حال حاضر آلت‌کوین‌های زیادی در بازار ارزهای دیجیتال وجود دارند که می‌توان آنها را بر اساس عملکردشان به دسته‌های زیر تقسیم کرد:

آلت‌کوین‌های مبتنی بر استخراج (Mining-based)

همان‌طور که از اسم این نوع آلت‌کوین‌ها مشخص است، این کوین‌ها از طریق استخراج یا ماینینگ، تولید شده، سپس در شبکه بلاک‌چین خود تأیید می‌شوند. بیشتر آلت‌کوین‌هایی که از طریق استخراج تولید می‌شوند، از الگوریتم گواه اثبات کار (Proof of Work) استفاده می‌کنند و بیشترین شباهت را به بیت‌کوین دارند. روش اثبات کار به این صورت است که سیستم‌ها با حل مسائل پیچیده ریاضی، کوین‌های جدیدی را تولید می‌کنند تا یک بلاک جدید ایجاد شود. با ایجاد بلاک‌های جدید، امنیت شبکه بیشتر می‌شود؛ لذا هر چه تعداد کوین‌های استخراج‌شده بیشتر شود، شبکه امن‌تر خواهدبود. تعداد زیادی از ارزهای دیجیتال مانند بیت‌کوین، اتریوم و لایت‌کوین در این دسته از آلت‌کوین‌ها قرار می‌گیرند.

استیبل کوین‌ها (Stable Coins)

بازار ارزهای دیجیتال همواره با نوسان همراه است. استیبل‌کوین‌ها به کوین‌هایی گفته می‌شود که ارزش آنها وابسته به یک دارایی ثابت مانند ارزهای فیات، فلزات گرانبها یا سایر رمزارزها است. این کوین‌ها به منظور کاهش نوسانات بازار ارزهای دیجیتال ایجاد شده‌اند. با توجه به اینکه استیبل کوین‌ها تحت تأثیر نوسانات شدید بازار نیستند، می‌توانند گزینه مناسبی برای پس‌انداز، وام‌دهی و پرداخت‌ محسوب شوند. معمولاً از استیبل کوین‌ها برای سرمایه‌گذاری استفاده نمی‌شود؛ زیرا این کوین‌ها به منظور حفظ و ثبات ارزش ارزهای دیجیتال طراحی شده‌اند. تتر (USDT) یکی از معروف‌ترین استیبل‌کوین‌های بازار ارزهای دیجیتال است که در بسیاری ازصرافی‌های رمزارزی معامله می‌شود. ارزش تتر تقریباً معادل با یک دلار است. از دیگر استیبل‌کوین‌های رایج بازار می‌توان به یواس‌دی‌سی (USDC) و میکر دی‌اِی‌او (Maker DAO) اشاره کرد.

توکن‌های اوراق بهادار (Security Tokens)

توکن اوراق بهادار بیانگر میزان سهم دارنده آن از یک دارایی، پروژه یا یک شرکت است. این توکن‌ها می‌توانند توسط دولت‌ها یا سایر نهادهایی که دارای مجوز تولید هستند، ارائه شود. برای این توکن‌ها کاربرد خاصی تعریف نشده اما دارای ارزش مالی هستند. توکن‌های اوراق بهادار مشابه سهام شرکت‌ها در بورس هستند با این تفاوت که این توکن‌ها به صورت دیجیتالی بوده و از تکنولوژی بلاک‌چین استفاده می‌کنند. در ابتدا شرکت‌ها از این توکن‌ها برای عرضه اولیه کوین‌های خود استفاده می‌کردند تا با افزایش چشمگیر تعداد توکن‌ها، نظر کاربران را جلب کرده و از این طریق، قیمت توکن‌ها را افزایش دهند. پس از افزایش قیمت توکن، سرمایه‌گذاران می‌توانند با فروش آن، هزینه‌های لازم را تأمین کنند.

توکن‌های کاربردی (Utility Tokens)

توکن‌های کاربردی غیرقابل استخراج بوده و گاهی به صورت عرضه اولیه و برای جذب سرمایه استارت‌آپ‌ها به‌فروش می‌رسند. این نوع توکن‌ها توسط یک پروژه عرضه و پشتیبانی می‌شود و به کسانی که روی این توکن‌ها سرمایه‌گذاری کرده‌اند، امتیازاتی می‌دهد که این امتیازات همان خدماتی است که از شبکه دریافت می‌کنند. توکن‌های کاربردی برای مصارف مشخصی در یک شبکه طراحی شده‌اند. به عنوان مثال، file coin”” یکی از کاربردی‌ترین توکن‌هایی است که  به منظور خرید فضای ذخیره‌سازی در یک شبکه، مورد استفاده قرار می‌گیرد. در مثالی دیگر، می‌توان به توکن BAT اشاره کرد که به عنوان پاداش، به تولیدکنندگان محتوا در مرورگر Brave یا توییتر پرداخت می‌شود.

توکن‌های غیرمثلی (NFT)

NFT یا توکن غیر قابل معاوضه (Non-Fungible Token) نشان‌دهنده‌ی یک دارایی رمزنگاری‌شده در شبکه بلاک‌چین است که قابل تکثیر نیست. ممکن است دو توکن غیرمثلی به هم شباهت داشته باشند اما از آنجا که هر کدام از آنها دارای کدهای شناسایی مختص خود هستند، هیچ دو توکن غیرمثلی، با هم یکسان نبوده و قابل تعویض نیستند. در قراردادهای هوشمند، هر NFT دارای داده‌های هویتی منحصربه‌فردی است، لذا کاربران شبکه قادر نیستند که این توکن‌ها را کپی یا تقسیم کنند. این توکن‌ها معمولاً در حوزه‌های کلکسیونی، کار هنری، موسیقی، نام دامنه وبسایت‌ها، بلیط فستیوال‌ها و انواع بازی‌های ویدئویی کابرد دارند.

میم‌کوین‌ها (Meme Coins)

میم‌کوین‌ها از دیگر انواع آلت‌کوین‌ها هستند که از “میم” یا جوک‌های تصویری الهام گرفته‌اند. این نوع کوین‌ها معمولاً به دنبال یک خبر یا جریان اجتماعی به وجود می‌آیند و فناوری قوی پشت آنها نیست. میم‌کوین‌ها معمولاً بیشتر از سایر ارزهای دیجیتال مانند بیت‌کوین و اتریوم دچار نوسان می‌شوند و در اکثر مواقع، هدف خاصی را دنبال نمی‌کنند. ارزش میم‌کوین‌ها غالباً از جامعه‌ی آنها نشات می‌گیرد نه از تحلیل فاندمنتال؛ یعنی با ایجاد یک خبر یا تبلیغ، افراد زیادی بدون شناخت پروژه، تحت تأثیر هیجانات بازار، اقدام به خرید آن می‌کنند. این موضوع باعث افزایش قیمت این کوین‌ها می‌شود. از طرفی، برخی از افراد پشت پرده که اکثراً سازندگان این پروژه‌ها هستند، در بالاترین قیمت، اقدام به فروش کرده و باعث افت سنگین و ناگهانی در قیمت این کوین‌ها می‌شوند. اگرچه افراد زیادی از طریق میم‌کوین‌ها به سودهای قابل توجهی دست یافتند اما تعداد کسانی که از این طریق، سرمایه خود را از دست داده‌اند هم کم نیست. از مهم‌ترین میم‌کوین‌ها می‌توان به دوج‌کوین (DOGE)، شیبا (SHIB) و بیبی‌دوج (BABYDOGE) اشاره کرد.

آلت سیزن (Alt Season) چیست؟

پس از مطرح شدن بیت‌کوین به عنوان اولین ارز دیجیتال، موضوع محدودیت تعداد عرضه آن مطرح شد. آلت‌کوین‌ها به منظور رفع این محدودیت، سرعت بخشیدن به تراکنش‌ها با کارمزد کمتر و اجرای پروژه‌های جدید در حوزه دیفای، ایجاد شدند. در اکثر مواقع، قیمت آلت‌کوین‌ تحت تأثیر قیمت بیت‌کوین است اما گاهی قیمت آلت‌کوین‌ها به طور مستقل حرکت می‌کند. فصل آلت‌کوین‌ها یا آلت سیزن، زمانی است که ارزهای دیجیتالِ جایگزین تمایل دارند از پادشاه رمزارزها عملکرد بهتری داشته باشند.

آلت سیزن به دوره‌ای از بازار ارزهای دیجیتال گفته می‌شود که رشد قیمتی آلت‌کوین‌ها نسبت به بیت‌کوین بیشتر است. در حقیقت، قبل از شروع آلت‌سیزن، قیمت آلت‌کوین‌ها افزایش یافته و از نظر ارزش بازار، جایگاه بیت‌کوین را به دست می‌آورند؛ یعنی حجم پولی که وارد آلت‌کوین‌ می‌شود، بیشتر از بیت‌کوین است. در چنین شرایطی، سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند سرمایه خود را از بیت‌کوین خارج کرده و به آلت‌کوین‌ انتقال دهند یا سرمایه جدیدی را به خرید آلت‌کوین اختصاص دهند. در هر صورت قیمت آلت‌کوین‌ افزایش یافته و آلت‌سیزن شروع می‌شود.

سلطه (دامیننس) بیت‌کوین چیست و چه رابطه‌ای با آلت‌سیزن دارد؟

سلطه‌ی بیت‌کوین، شاخصی است که به نسبت ارزش بازارِ بیت‌کوین و ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال اشاره دارد. با توجه به اینکه بیت‌کوین از نظر حجم معاملات و ارزش بازار، بزرگ‌ترین ارز در بازار ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود، سلطه (دامیننس) آن یکی از مهم‌ترین عوامل در شناسایی آلت‌ سیزن است. معمولاً فصل آلت‌کوین‌ها، زمانی مشخص می‌شود که سلطه‌ی بیت‌کوین بر کل بازار ارزهای دیجیتال، کاهش می‌یابد؛ یعنی بیت‌کوین نسبت به شروع دوره، سهم کمتری را از ارزش کل بازار به خود اختصاص می‌دهد. در این صورت، توجه سرمایه‌گذاران نسبت به بیت‌کوین کم شده و سرمایه خود را به آلت‌کوین‌ انتقال می‌دهند.

FOMO چه مفهومی دارد و رابطه آن با آلت‌سیزن چیست؟

FOMO یکی از اصطلاحات رایج در بازار ارزهای دیجیتال و به معنای ترسِ از دست دادن فرصت سرمایه‌گذاری است. FOMO زمانی بر بازار اثرگذار است که افراد متوجه رشد آلت‌کوین‌ها شده و برای اینکه فرصت سرمایه‌گذاری مناسب را از دست ندهند، سرمایه زیادی را وارد بازار کرده و این سرمایه را به خرید آلت‌کوین‌ها اختصاص می‌دهند. این موضوع منجر به افزایش قیمت آلت‌کوین‌ها و شروع آلت‌سیزن می‌شود.

چگونه می‌توان از آلت سیزن سود به‌دست آورد؟

سرمایه‌گذارانی می‌توانند بیشترین سود را از آلت‌سیزن کسب کنند که قبل از پایان فصل، سرمایه خود را از آلت‌کوین‌ خارج کرده و به بیت‌کوین انتقال دهند. البته تشخیص زمان پایان فصل آلت‌کوین‌ها کار راحتی نیست. به همین دلیل، تخمین زمان فروش آلت‌کوین‌ها سخت‌تر خواهدشد؛ اما نشانه‌هایی وجود دارد که می‌تواند به شما در تشخیص زمان مناسب برای فروش آلت‌کوین‌ها کمک کند که عبارتند از:

  • تعیین حد سود

سعی کنید پس از ورود به فصل آلت‌کوین‌ها، ابتدا حد سود مطلوبتان از آلت‌کوین مورد نظر خود را مشخص کنید تا در صورتی که وارد این محدوده شد، صرافی به طور اتوماتیک سفارش خرید یا فروش رمزارز مذکور را برای شما ثبت کند.

  • استفاده از اندیکاتورهای تکنیکال برای تشخیص ادامه یا تغییر روند

اندیکاتورهای مختلفی برای بازار ارزهای دیجیتال طراحی شده‌اند که می‌توانند به شما در تشخیص ادامه روند یا اصلاح آن کمک کنند. در روندهای صعودی آلت‌کوین‌ها اگر نشانه‌های تغییر روند را مشاهده کردید، اقدام به فروش کرده و سرمایه خود را به تتر تبدیل کنید تا در صورت آغاز روند نزولی، مجدداً با ثبت سفارش فروش، از نزولی شدن قیمت‌ها برای کسب سود استفاده کنید.

نکاتی در خصوص سرمایه‌گذاری در آلت ‌سیزن

آلت‌سیزن اغلب سودآورترین دوره بازار و در عین حال، بی‌ثبات‌ترین زمان بازار محسوب می‌شود؛ لذا ریسک سرمایه‌گذاری در این دوره بسیار افزایش می‌یابد. بنابراین، برای سرمایه‌گذاری در آلت‌سیزن، رعایت نکات زیر بسیار مهم است:

  • میزان هیجانات در دوره آلت‌سیزن بسیار بالا است؛ بنابراین، برای اینکه ضمن داشتن سرمایه‌گذاری پرسود، ریسک کمتری را تجربه کنید، باید بر احساسات خود غلبه کنید و عاقلانه تصمیم بگیرید و بر اساس یک استراتژی مشخص، معاملات خود را انجام دهید.
  • باید قبل از پایان فصل و در بالاترین قیمت، سرمایه خود را خارج کنید. این کار نیازمند یک استراتژی قوی و کارآمد برای خروج از بازار است.
  • اگرچه تنوع سبد سرمایه‌گذاری یکی از ایده‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری است، اما این ایده در آلت‌سیزن کارآیی چندانی نداشته و حتی می‌تواند منجر به زیان شما شود. سعی کنید تعدادی از آلت‌کوین‌ها را خریداری کنید که توانایی پیگیری قیمت‌ها و کنترل آنها را داشته باشید.
  • با استناد به اخبار روز و بررسی تحرکات بازار، صرفاً آلت‌کوین‌های شناخته‌شده با بنیاد قوی را انتخاب کرده و لزوماً در هر پامپینگ آلت‌کوین‌ شرکت نکنید تا امکان کلاهبرداری را کاهش دهید.
  • پس از خروج سرمایه در بالاترین قیمت آلت‌کوین‌ها، سود حاصل را در بیت‌کوین سرمایه‌گذاری کنید تا پس از پایان آلت‌سیزن، از افزایش قیمت بیت‌کوین بهره‌مند شوید.

عملکرد آلت‌کوین‌ها چگونه است؟

برای آشنایی با نحوه عملکرد آلت‌کوین‌ها ابتدا باید با فناوری بلاک‌چین آشنا شوید. بلا‌ک‌چین یک شبکه غیرمتمرکز است که جزئیات تراکنش‌ها، مالکیت NFTها و قرادادهای هوشمند حوزه دیفای در آن ذخیره شده و امکان دستکاری و تغییر آن وجود ندارد. این شبکه به صورت زنجیره‌ای از بلاک‌ها است که هر بلاک برای اضافه شدن باید به تأیید سایر اعضای شبکه برسد.

آلت‌کوین‌ها هم مانند بیت‌کوین روی شبکه بلاک‌چین فعالیت می‌کنند و تأیید تراکنش‌ها در آنها از طریق اجماع عمومی کاربران صورت می‌گیرد. شما می‌توانید با استفاده از کلید خصوصی، از کیف پول خود به کیف پول دیگران، پرداخت انجام دهید.

مزایای آلت‌کوین

  • معمولاً سرعت تراکنش‌ در آلت‌کوین‌ بیشتر از بیت‌کوین است. بیت‌کوین تنها قابلیت پردازش ۷ تراکنش بر ثانیه را دارد؛ در حالی که تعداد زیادی از آلت‌کوین‌ها مانند ترون، توانایی پردازش دو هزار تراکنش بر ثانیه را دارند.
  • کارمزد پایین‌تر تراکنش‌ها یکی از مهم‌ترین مزایای آلت‌کوین‌ها نسبت به بیت‌کوین است. در شرایط فعلی با افزایش چشمگیر قیمت بیت‌کوین و افزایش ترافیک شبکه، کارمزد تراکنش‌های بیت‌کوین برای کاربران معمولی شبکه به‌صرفه نیست.
  • تنوع آلت‌کوین‌ها باعث ایجاد فضای رقابتی بیشتری برای سرمایه‌گذاران شده‌‌است. فعالیت آلت‌کوین‌ها در زمینه‌های مختلف موجب شده تا سرمایه‌گذاران این حوزه، گستره وسیع‌تری برای انتخاب داشته باشند و با سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف اقتصاد دیجیتالی، کسب سود کنند.
  • کابرد فراوان آلت‌کوین‌ها، احتمال بقای آنها را بیشتر می‌کند. به عنوان مثال، اتریوم یکی از پرکاربردترین آلت‌کوین‌ها است که احتمال از بین رفتن آن بسیار کم است.

معایب آلت‌کوین‌

  • قیمت آلت‌کوین‌ها عمدتاً تحت تأثیر قیمت بیت‌کوین است و نوسانات قیمت بیت‌کوین روی قیمت آلت‌کوین‌ها تأثیر مستقیم دارد. همچنین، به دلیل عمر کوتاه برخی از آلت‌کوین‌ها، گاهی خطر سقوط ارزش سرمایه بازار وجود دارد.
  • ساختار غیرمتمرکز آلت‌کوین‌ها باعث ایجاد فضای مناسب برای کلاهبرداران و سودجویان شده‌‌است. شبکه آلت‌کوین بدون پشتیبانی فعالیت می‌کند و در صورت بروز هر گونه مشکل امنیتی و زیان مالی سرمایه‌گذاران، کسی پاسخگو نخواهدبود. همچنین، بسیاری از آلت‌کوین‌های موجود در بازار تقلبی هستند و سرمایه افراد تازه‌وارد را می‌بلعند.
  • آلت‌کوین‌ها نوسانات بسیار زیادی دارند. اگرچه گاهی نوسانات مثبت می‌تواند به سرمایه‌گذاران سود برساند، اما گاهی کاهش شدید قیمت آلت‌کوین‌ها زیان‌های مالی سنگینی را به سرمایه‌گذاران وارد می‌کند. بهترین کار برای کاهش ریسک‌های ناشی از نوسانات قیمتی، ذخیره سود و خارج شدن از روند صعودی رمزارزها است.
  • آلت‌کوین‌های زیادی در بازار وجود دارند که به دلیل حجم کم معاملات، ضمن نقدشوندگی پایین، دستخوش نوسانات شدید می‌شوند. بسیاری از این آلت‌کوین‌ها در نهایت به آلت‌کوین مرده تبدیل می‌شوند؛ یعنی دیگر تقاضایی برای خرید و فروش آنها وجود ندارد.

چگونه آلت‌کوین‌های تقلبی را تشخیص دهیم؟

امروزه آلت‌کوین‌های تقلبی و اسکم (Scam) زیادی در بازار ارزهای دیجیتال وجود دارند که باعث از بین رفتن سرمایه افراد تازه وارد می‌شوند. روش‌های زیادی برای تشخیص این نوع آلت‌کوین وجود دارد که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره می‌کنیم.

  • شما می‌توانید با مراجعه به وبسایت پروژه مورد نظر و مطالعه وایت‌پیپر آن، به کلیه اطلاعات مربوط به مشروعیت پروژه دست پیدا کنید. اغلب پروژه‌های خوب جزئیاتی مانند نام توکن، منبع کد قرارداد هوشمند و آدرس خالق توکن را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. پروژه‌ای که شامل چنین اطلاعاتی نباشد، چندان قابل اعتماد نبوده و سرمایه‌گذاری در آن، ریسک بالایی به همراه دارد.
  • خالقان پروژه و اعضای تیم در تشخیص یک پروژه مناسب بسیار مهم بوده و می‌تواند به کاربران اطلاعات مفیدی در خصوص آینده پروژه بدهد. پروژه‌هایی مورد اعتماد هستند که خالقان آنها دارای سابقه درخشان باشند. سعی کنید از سرمایه‌گذاری در پروژه‌هایی که تیم ناشناسی دارند، پرهیز کنید.
  • حواستان به تبلیغات افراد متقلب باشد. معمولاً این افراد یا سهم زیادی از پروژه مورد نظر دارند و یا تعداد زیادی از یک آلت‌کوین مشخص را خریداری کرده‌اند و تلاش می‌کنند قیمت آن را از طریق تبلیغات افزایش دهند. معمولاً این تبلیغات به صورت تولید محتواهای متنی یا ویدئویی است. بنابراین، تحقیق عمیق درباره آلت‌کوین‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
  • سعی کنید از سرمایه‌گذاری در پروژه‌هایی که وعده سود زیاد در مدت‌زمان کوتاه می‌دهند، پرهیز کنید. برای اینکه وعده‌های یک سرمایه‌گذاری اصولی و مطمئن عملی شود، زمان لازم است و یک‌شبه نمی‌توان به این وعده‌ها جامه عمل پوشاند.
  • به URL سایت‌ پروژه‌ها توجه کنید. در صورت عدم مشاهده آیکون قفل در نوار آدرس، به امنیت آن وبسایت مشکوک شوید. همچنین، دقت کنید که وبسایت مورد نظر از https استفاده می‌کند یا نه. در صورت عدم استفاده از https امنیت وبسایت مورد نظر زیر سوال می‌رود.

بر‌ترین آلت‌کوین‌های بازار

اگرچه همه رمزارزها تحت عنوان آلت‌کوین‌ها، روبه‌روی بیت‌کوین قرار می‌گیرند و نسبت به بیت‌کوین نوسان بیشتر و نقدشوندگی کمتری دارند، اما برخی از آنها بخش قابل توجهی از ارزش بازار ارزهای دیجیتال را به خود اختصاص داده‌اند. عده زیادی از متخصصان بازار ارزهای دیجیتال معتقدند که کسب سود از آلت‌کوین‌ها راحت‌تر از بیت‌کوین است؛ زیرا آلت‌کوین‌ها بسیار پرنوسان هستند و می‌توان با تشخیص نقطه مناسب برای ورود و خروج، بیشترین سود را از آنها به‌دست آورد.

در ابتدا بیت‌کوین با هدف انتقال سریع ارزش به‌وجود آمد، اما امروزه از هدف اولیه‌اش دور شده و عملکردی مشابه طلا داشته و وسیله‌ای به‌منظور ذخیره ارزش است. در مجموع، بیت‌کوین صرفاً یک شبکه تبادل دارایی است، اما این موضوع در مورد برخی آلت‌کوین‌ها صادق نیست. به عنوان مثال، اتریوم، ریپل، ترون و پولکادات، تنها یک رمزارز نیستند بلکه به عنوان یک پلتفرم کاربردی عمل می‌کنند که شامل یک ارز دیجیتال خاص است.

در ادامه با معرفی چند مورد از برترین آلت‌کوین‌های بازار، این موضوع را بهتر درک خواهیم‌کرد.

۱. اتریوم (Ethereum – ETH)

اتریوم یکی از معروف‌ترین آلت‌کوین‌های بازار است که رقیب اصلی بیت‌کوین محسوب می‌شود. این رمزارز یک پلتفرم مبتنی بر فناوری بلاک‌چین است که برای توسعه‌دهندگان شبکه، امکان ایجاد اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز (DApp) و قراردادهای هوشمند را فراهم می‌سازد. ارز دیجیتال اختصاصی شبکه اتریوم، اتر است که در بازار با نماد ETH معامله می‌شود. شبکه اتریوم در حال حاضر از روش اثبات کار به عنوان الگوریتم اجماع استفاده می‌کند اما توسعه‌دهندگان شبکه تلاش دارند این روش را به روش اثبات سهام تغییر دهند.

به جرأت می‌توان گفت که یکی از دلایلی که باعث شده اتریوم نسبت به سایر آلت‌کوین‌ها موفقیت بیشتری کسب کند، تمرکز بر روی قراردادهای هوشمند است. قرارداد هوشمند یک قرارداد و پروتکل بین دو یا چند نفر است که شامل شرایطی از پیش تعیین‌شده است. در صورت عدم تحقق این شرایط توسط طرفین قرارداد، این قرارداد اجرا نخواهدشد؛ لذا این روش، ریسک‌ شکستی که در قراردادهای سنتی و عادی محتمل است را از بین می‌برد.

۲. تتر (Tether – USDT)

تتر در دسته‌ی استیبل‌کوین‌ها قرار گرفته و قیمت آن در برابر نوسانات بازار، ثابت است. در واقع هدف از ایجاد تتر، پیشگیری از نوسانات بازار و انجام معاملات با کارمزد پایین‌تر است. تتر محبوب‌ترین و پرکاربردترین رمزارز بازار ارزهای دیجیتال است که حجم مبادلات روزانه بیشتری نسبت به سایر رمزارزها حتی بیت‌کوین دارد. ارزش هر واحد تتر معادل یک دلار است. یکی از موضوعات بسیار مهم در بازار پرتلاطم ارزهای دیجیتال، ثبات است. در پی نوسانات قیمتی این بازار ممکن است سرمایه شما یک شبه چندین برابر افزایش یا کاهش یابد یا حتی صفر شود. سرمایه‌گذاران می‌توانند پس از افزایش قیمت دارایی و ذخیره سود، سرمایه خود را به تتر تبدیل کرده و پس از کاهش قیمت‌ها در بازار با موجودیِ تتر خود، برای خرید همان رمزارز یا هر رمزارز دیگری در بازار، اقدام کنند. در واقع تتر به شما کمک می‌کند تا در فاصله تصمیم‌گیری برای سرمایه‌گذاری بعد، ارزش دارایی خود را در برابر نوسانات بازار حفظ کنید. تتر در مقایسه با سایر آلت‌کوین‌ها دارای یک پشتوانه قوی یعنی دلار است. همچنین، انتشار اطلاعات حساب‌های توسعه‌دهنده این شبکه به صورت دوره‌ای، باعث افزایش شفافیت در فعالیت‌های آنها شده‌است.

۳. بایننس کوین (Binance Coin – BNB)

بایننس کوین که با نماد اختصاری BNB شناخته می‌شود، یکی از محبوب‌ترین ارزهای دیجیتال است که حجم معادلات بالایی را در بازار به خود اختصاص داده‌است. این رمزارز متعلق به صرافی بایننس، یکی از معروف‌ترین صرافی‌های ارز دیجیتال دنیا بوده و بخش زیادی از محبوبیتش را مدیون این صرافی است.

صرافی بایننس کارمزد بسیار پایینی در حدود ۰.۱ درصد دریافت می‌کند. حال اگر از BNB برای انتقال ارزش استفاده کنید، این کارمزد نصف خواهدشد. این تنها یکی از کابردهای بایننس‌کوین است. از دیگر کابردهای بایننس‌کوین می‌توان به استیکینگ و کسب درآمد، ذخیره ارزش و کشت انواع کوین‌های حوزه دیفای اشاره کرد. صرافی بایننس یکی از موفق‌ترین صرافی‌های دنیا است که در شرایط مختلف بازار، به کار خود ادامه داده و اکنون به یک شبکه عظیم تبدیل شده‌است. با خرید BNB می‌توان در آینده‌ی صرافی بزرگ بایننس شریک شد.

۴. ریپل (Ripple – XRP)

ریپل یکی از قدیمی‌ترین آلت‌کوین‌ها است که هدف آن ایجاد محصولات بانکی غیرمتمرکز برای رفع محدودیت‌ تبادلات ارزی در سراسر جهان است. بیت‌کوین با هدف تراکنش‌های همتا به همتا و حذف واسطه‌ها و بانک‌ها ایجاد شده؛ اما ریپل معتقد است بانک‌ها به خودی خود بد نیستند و تنها نحوه عملکرد آنها است که باعث ایجاد مشکلاتی در پرداخت‌ها و انتقال ارز می‌شود.

ریپل یکی از سریع‌ترین و ارزان‌ترین شبکه‌های مبادلات ارزی در جهان است که با متصل کردن شبکه‌های بانکی و صرافی‌های ارز دیجیتال، پرداخت‌های بین‌المللی سریع و ارزان را ممکن می‌کند. XPR توکن اختصاصی شبکه ریپل است. سرعت این شبکه به گونه‌ای است که انتقال هر توکن XPR از نقطه‌ای به نقطه دیگر جهان حدود چند ثانیه طول می‌کشد. اگر قصد تبدیل دلار به یورو را دارید، می‌توانید به کمک XPR، دلار به دلار و یورو به یورو تبدیل کنید تا کمترین کارمزد را پرداخت کنید.

۵. کاردانو (Cardano – ADA)

کاردانو یک پلتفرم مبتنی بر فناوری بلاکچین است که شباهت بسیار زیادی به شبکه اتریوم دارد. این رمزارز با نماد ADA شناخته شده و مانند اتریوم، امکان ایجاد و اجرای قراردادهای هوشمند را فراهم می‌سازد. بنا بر ادعای تیم کاردانو، سرعت تراکنش‌ها در این شبکه بسیار بیشتر از شبکه‌های قدیمی مانند اتریوم است. بنیانگذار کاردانو، چارلز هاسکیسنون، یکی از اعضای تیم اتریوم است که در سال ۲۰۱۵ این پروژه را آغاز کرده‌است.

۶. دوج‌کوین (DogeCoin – DOGE)

دوج‌کوین هم مانند بیت‌کوین، یک شبکه انتقال ارزش مبتنی بر بلاک‌چین با الگوریتم اجماع اثبات کار (POW) است؛ با این تفاوت که دوج‌کوین برخلاف بیت‌کوین برای ایجاد شدن، هدف خاصی را دنبال نمی‌کرد. رمزارز دوج‌کوین در دسته میم‌کوین‌ها قرار دارد و در بازار با نماد DOGE معامله می‌شود. قیمت این رمزارز پس از حمایت آقای ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، در مدت‌زمان کوتاهی بیشتر از ۱۰ برابر افزایش یافت. البته قبل از حمایت ایلان ماسک هم وضعیت نسبتاً خوبی داشت؛ زیرا کاربران این شبکه یک انجمن بسیار قوی و فعال تشکیل داده و در امور خیرخواهانه فعالیت زیادی داشتند. به طور کلی، دوج‌کوین محدودیتی برای عرضه ندارد، اما تعداد واحدهایی ک در هر سال استخراج می‌شود، محدود است. کاربران این شبکه با ایجاد هر بلاک، ۱۰ هزار دوج به عنوان پاداش دریافت می‌کنند.

۷. پولکادات (Polkadot – DOT)

بسیاری از پروژه‌های بلاک‌چین به منظور رفع مشکلات دنیای واقعی به وجود آمدند، با این حال، خود شبکه بلاک‌چین هم دارای محدودیت‌هایی است که برخی از آلت‌کوین‌ها مانند پولکادات با هدف رفع این مشکلات شکل گرفته‌اند. از جمله این مشکلات می‌توان به مقیاس‌پذیری پایین و انزوا اشاره کرد. شبکه‌های بلاک‌چین به دلیل مقیاس‌پذیر پایین، تنها قادر به پردازش تعداد محدودی تراکنش در ثانیه هستند. همچنین، مشکل انزوا برای شبکه‌های بلاک‌چین باعث شده تا ارتباط بین آنها دشوار و بعضاً غیرممکن شود.

 

پولکادات با رفع این مشکلات توانسته محبوبیت بالایی بین کاربران پیدا کند. این شبکه دارای یک رمزارز اختصاصی با نماد DOT بوده و با برقراری ارتباط بین شبکه‌های بلاک‌چین مختلف، امکان انتقال هر نوع اطلاعات یا دارایی را با سرعت پردازش بالا، فراهم می‌سازد.

۸. سولانا (Solana- SOL)

سولانا یک شبکه بلاک‌چین منفرد است که مقیاس‌پذیری بسیار بالایی دارد، به طوری که می‌تواند در هر ثانیه، ۵۰ هزار تراکنش را پردازش کند. از دیگر ویژگی‌های این شبکه می‌توان به کارمزد بسیار کم و پشتیبانی از قراردادهای هوشمند پیچیده و اپیلیکیشن‌های غیرمتمرکز (Dapp) اشاره کرد. به همین دلیل، یکی از رقبای اصلی شبکه اتریوم به شمار می‌رود.

توکن SOL، توکن اختصاصی شبکه سولانا است که کاربردهای مختلفی دارد، به عنوان مثال، می‌توان از آن برای پرداخت کارمزد در شبکه استفاده کرد. همچنین، کاربران می‌توانند با سهام‌گذاری در این توکن‌ها، سود دریافت کنند. محبوبیت شبکه سولانا و کاربردهای فراوان آن، نوید یک آینده روشن را برای این شبکه می‌دهد.

۹. پالی‌گان یا متیک ‌نتورک (Polygon)

اجرای پروژه‌های متعدد و تعداد بالای تراکنش‌ها در شبکه اتریوم منجر به کاهش سرعت و افزایش هزینه‌ تراکنش‌ها در این شبکه شده‌است. شبکه پلی‌گان دارای رمزارز اختصاصی MATIC بوده و در ابتدا با نام متیک ‌نتورک شناخته می‌شد. این شبکه اولین پلتفرمی است که با هدف رفع این مشکلات، روی شبکه اتریوم ایجاد شده و بر بستر بلاک‌چینِ این شبکه فعالیت می‌کند. در واقع پالی‌گان تلاش می‌کند با ساختن یک شبکه‌ی به‌هم پیوسته از بلاک‌چین‌های مختلف، مقیاس‌پذیری شبکه اتریوم را افزایش دهد. تفاوت پالی‌گان با سایر شبکه‌هایی مانند کاردانو و پولکادات در این است که آنها  به کمک یک بلاک‌چین مستقل، پشتیبانی از قراردادهای هوشمند و اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز، تلاش می‌کنند به رقیب اتریوم تبدیل شوند، درحالی که پالی‌گان از خود شبکه اتریوم برای حل مشکل آن استفاده می‌کند.

۱۰. ترون (Tron – TRX)

ترون یک شبکه مبتنی بر فناوری بلاک‌چین بوده که دارای رمزارز اختصاصی ترونیکس با نماد TRX است. این شبکه از روش اثبات سهام برای اجماع استفاده می‌کند. هدف اصلی تشکیل ترون، میزبانی سیستم سرگرمی جهانی برای به‌اشتراک گذاشتن محتواهای دیجیتالی در سرتاسر جهان و بدون نیاز به واسطه است. در واقع این شبکه با حذف واسطه‌ها، این امکان را برای تولیدکنندگان محتوا فراهم می‌کند تا محتوای خود را با حداکثر قیمت به خریداران بفروشند. از طرفی، خریداران نیز ترجیح می‌دهند برای پرداخت هزینه یک اثر، از رمزارز ترون استفاده کنند. این موضوع باعث جذابیت شبکه ترون شده‌است.

۱۱. لایت‌کوین (Litecoin – LTC)

اگر بیت کوین را طلای دیجیتال در نظر بگیریم، لایت‌کوین را می‌توان نقره دیجیتال فرض کرد. لایت‌کوین یکی از قدیمی‌ترین آلت‌کوین‌ها است که با ایجاد تغییراتی در کد و پروتکل بیت‌کوین، به وجود آمده‌است. این شبکه به‌منظور بهبود عملکرد بیت‌کوین ایجاد شد. لایت‌کوین نقاط مشترک زیادی با بیت‌کوین دارد. به عنوان مثال، هر دو از الگوریتم اجماع اثبات کار استفاده می‌کنند و هر دو از لحاظ تعداد عرضه دارای محدودیت هستند. سرعت تراکنش‌ها در بیت‌کوین بسیار پایین است به طوری که تنها ۴ تراکنش در هر ثانیه پردازش می‌شود و ایجاد هر بلاک در این شبکه حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد. این در حالی است که در شبکه لایت‌کوین، در هر ثانیه ۵۴ تراکنش پردازش شده و ایجاد یک بلاک جدید در این شبکه ۲٫۵ دقیقه طول می‌کشد. بنابراین، سرعت انجام تراکنش‌ها در لایت‌کوین بسیار بیشتر از بیت‌کوین است.

نحوه خرید آلت‌کوین‌ها

امروزه آلت‌کوین‌ها هم مانند بیت‌کوین می‌توانند به عنوان یک ارز یا دارایی مورد استفاده قرار گیرند. بهترین راه برای خرید آلت‌کوین‌ها، مراجعه به سایت صرافی‌های آنلاین معتبر و انتخاب آلت‌کوین‌ها از لیست خرید و فروش آنها است. برای این کار ابتدا باید در صرافی مذکور ثبت‌نام کرده و پس از احراز هویت، اقدام به معامله کنید.

آیا آلت‌کوین‌ها گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری هستند؟

بازار آلت‌کوین‌ها یک بازار نوپا است. طی چند دهه گذشته، تعداد آلت‌کوین‌ها چند صد برابر شده‌است. البته تعداد زیادی از آلت‌کوین‌هایی که وارد بازار شدند، به آلت‌کوین مرده تبدیل شده‌اند.

با این وجود، قیمت پایین آلت‌کوین‌ها نسبت به بیت‌کوین، سرعت بالای تراکنش‌ها، پشتیبانی از پروژه‌های مهم و کابردی و رشد قیمت آنها، باعث شده سرمایه‌گذاران زیادی جذب این رمزارزها شوند. بازار آلت‌کوین‌ها از مقررات و قوانین خاصی پیروی نمی‌کند و همین موضوع باعث شده نوسانات زیادی را تجربه کند. گاهی این نوسانات می‌تواند سودهای هنگفتی را برای سرمایه‌گذاران ایجاد کند؛ اما مشکل اساسی آلت‌کوین‌ها این است که این بازار به بلوغ نرسیده و معیار مشخصی برای ارزیابی و تصمیم‌گیری برای سرمایه‌گذاری روی این رمزارزها وجود ندارد. در بیشتر مواقع، بازار ارزهای دیجیتال بر اساس گمانه‌زنی‌ها پیش می‌رود. بنابراین، سرمایه‌گذاری در آلت‌کوین‌ها ریسک بالایی دارد و کسانی می‌توانند در این بازار سرمایه‌گذاری کنند که مهارت و دانش لازم برای ورود به این بازار را کسب کرده و  توانایی تحمل فشار نوسانات شدید قیمت را داشته باشند.

جمع‌بندی

پس از موفقیت بیت‌کوین و رشد قیمت چشمگیر آن، آلت‌کوین‌ها با هدف رقابت با بیت‌کوین و رسیدن به جایگاه مشابه آن، به وجود آمدند. بسیاری از این رمزارزها به منظور رفع محدودیت‌های بیت‌کوین مانند مقیاس‌پذیری پایین، سرعت کم تراکنش‌ها، استخراج سخت و پرهزینه و کارمزد بالای معاملات ایجاد شدند. آلت‌کوین‌ها در ابتدا تفاوت بسیار کمی با بیت‌کوین داشتند اما رفته رفته با پیشرفت فناوری بلاک‌چین و ایجاد مفاهیم جدیدی مانند قراردادهای هوشمند، ساخت توکن، بازی‌ها و اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز، استیکینگ و… توانستند خود را از بیت‌کوین متمایز کنند. اگر آلت‌کوین‌ها به وجود نمی‌آمدند، شاید هرگز چنین پیشرفتی در حوزه ارزهای دیجیتال و فناوری بلاک‌چین مشاهده نمی‌شد. با این وجود، بازار آلت‌کوین‌ها یک بازار نوپا و پرنوسان است که سرمایه‌گذاری در آن ریسک بالایی به همراه دارد. همچنین، امکان کلاهبرداری در این بازار وجود دارد. لذا شناخت آلت‌کوین‌های معتبر و پروژه‌هایی که در بستر آنها اجرا می‌شود از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با مفهوم آلت‌کوین‌ و مزایا و معایب آن آشنا کنیم. همچنین، چند مورد از بهترین آلت‌کوین‌های بازار را معرفی کردیم تا در انتخاب یک آلت‌کوین مناسب برای سرمایه‌گذاری به شما کمک کنیم.

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*

16 + 16 =

طراحی ربات سفارشی