سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس

آیا برای معامله گری به اندیکاتورها نیاز داریم ؟

آیا برای معامله گری به اندیکاتورها نیاز داریم ؟

اندیکاتور، به معنای «شاخص» یا «نشانگر» است. اندیکاتورها در مباحث آموزش فارکس از همیت بالایی برخوردار هستند.در واقع اندیکاتور در تحلیل تکنیکال ابزاری بر پایه محاسبات ریاضی است. اندیکاتورها ابزارهایی هستند که با اعمال  روابط ریاضی معینی، برای هدف خاصی از قیمت اطلاعات(دیتا)گرفته و  تشکیل می شوند. از اندیکاتورها برای هشدار، پیش بینی و یا تایید تحلیلی مشخص بر پایه چک لیست استفاده می‌شود. آشنایی با اندیکاتورهای مختلف به معامله گران کمک می‌کند تا دقت و سرعت تحلیل‌های خود را افزایش دهند.اما استفاده از اندیکاتورها چه زمانی می تواند برای معامله گران مفید باشد؟

 

آیا برای معامله گری به اندیکاتورها نیاز داریم ؟

آیا برای معامله گری به اندیکاتورها نیاز داریم ؟


تماس و واتس آپ اکسپرت سفارشی: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و ربات سود ده فارکس و ربات سود ده بورس ایران و اکسپرت سود ده فارکس و اکسپرت سود ده بورس ایران


 به طور کلی میتوان معامله گران را به سه دسته تقسیم کرد :

  • دسته ی اول معامله گرانی هستند که بر این باورند, اندیکاتورها ابزاری ناکارآمد هستند و اطلاعات را با تاخیر در اختیار معامله گر قرار میدهند و برای کسب سود از مارکت مناسب نیستند.
  • دسته ی دوم معامله گرانی هستند که به دنبال گرفتن سیگنال بای و سل از اندیکاتورها هستند. از اندیکاتورها استفاده میکنند و بر این باورند که اندیکاتورها ابزاری مفید هستند.
  • و اما دسته ی سوم که شاید کمتر از ۷% از معامله گران را تشکیل میدهند , افرادی هستند که به ماهیت اندیکاتورها پی برده اند و صرفا جهت گرفتن سیگنال بای و سل از آنها استفاده نمیکنند بلکه اطلاعات فیلتر شده را از اندیکاتورها دریافت کرده و با استفاده از سایر اطلاعات و دانشی که دارند اقدام به گرفتن پوزیشن میکنند.

در ادامه ی مقاله به این مسئله میپردازیم که چرا دسته ی سوم کاملترین دیدگاه را دارا میباشند و بهترین نتایج را در معاملات خود خواهند گرفت:

 

آیا برای معامله گری به اندیکاتورها نیاز داریم ؟

 

شاید بتوان گفت که اغلب معامله گران مدت زمانی را صرف قراردادن اندیکاتورهای مختلف بر روی چارت میکنند و به مقایسه ی شکل ظاهری اندیکارتورها و قیمت میپردازند بدون آنکه برای بررسی فرمول اندیکاتور و طریقه ی آنالیز دیتا توسط اندیکاتور زمانی را صرف کنند. در نتیجه , تعدادی معاملات سودده خواهند داشت و تعداد زیادی معاملات ضررده و بعد به این نتیجه میرسند که اندیکاتور مورد نظرشان یا به طور کلی اندیکاتورها ناکارآمد هستند یا کارایی لازم را ندارند و یا از سر ناچاری (ضعف علم تکنیکال) و عدم آگاهی, به استفاده از اندیکاتورها و ترکیب اندیکاتورها بر روی چارت میپردازند به امید آنکه اتفاق خاصی رخ دهد و یا ترکیب اندیکاتورها برایشان معجزه کند                                   .

یکی از سوالاتی که باید از خودمان به عنوان معامله گر بپرسیم, می تواند این باشد که :

اگر معامله گر در مورد ابزاری که در چارت مورد استفاده قرار میدهد تحقیق و بررسی نکند و مدت زمانی را صرف شناخت فرمول محاسباتی آن و طریقه ی کارکرد آن نکند, آیا میتوان انتظار داشت که این معامله گر نتیجه ی درستی از آن ابزار بگیرد؟

درصد بالایی ازمعامله گران فکر میکنند که اندیکاتورها برای ارائه ی سیگنال بای و سل هستند که بیشتر این افراد در دسته ی دوم قرار دارند. این دیدگاه نسبت به اندیکاتورها اشتباه میباشد. اندیکاتورها برای معامله گر سیگنال ارائه نمیدهند بلکه داده های چارت را به صورت اطلاعاتی که از لحاظ بصری قابل فهم تر هستند ارائه میدهند. پس هدف از استفاده از اندیکاتور گرفتن سیگنال بای و سل نیست بلکه دریافت اطلاعات پرایس اکشن به صورت فیلتر شده و نیز به صورتی که راحت تر قابل مشاهده و درک می باشد.

سوال مهمی که بوجود می آید این هست که تفاوت ارائه سیگنال توسط اندیکاتور با ارائه اطلاعات توسط اندیکاتور در چیست؟

آیا برای معامله گری به اندیکاتورها نیاز داریم ؟

به طور خلاصه میتوان گفت که این تفاوت دیدگاه, باعث بوجود آمدن دسته ی سوم از معامله گران میشود. افرادی که مدت زمانی از وقت خودشان را صرف مطالعه ی فرمول اندیکاتور مورد نظرشان کرده و طریقه ی آنالیز دیتا توسط آن اندیکاتور را بررسی میکنند. این دسته از معامله گران چون صرفا به دنبال گرفتن سیگنال بای و سل نیستند, ذهنیت درستی نسبت به اندیکاتورها پیدا کرده و به دنبال چگونگی و چرایی آنالیز چارت توسط اندیکاتورها می روند.

به عنوان مثال (مثال زیر برگرفته شده از آموزشهای جناب امینو در دوره ی فراکتال میباشد) :

اکثر معامله گران دایورجنس (واگرایی) را فقط به عنوان تفاوت ظاهری بین اندیکاتور و قیمت, در نظر میگیرند در صورتیکه این تفاوت (واگرایی) میتواند بر اساس دو عامل زیر باشد :

۱- خطای دید ما به علت عدم تطابق محور در قیمت و اندیکاتور

۲-  به علت اختلاف حجم ( توضیحات کامل تر در این خصوص در دوره ی فراکتال آکادمی ویو توسط جناب امینو داده میشود).

در اصل میتوان گفت که کار یک معامله گر حرفه ای, تعبیر و تفسیر اطلاعات دریافتی از اندیکاتورها و تبدیل آنها به ایده های معنادار و درست معامله گری میباشد و نه صرفا گرفتن سیگنال بای و سل از اندیکاتور.  

نکته ای که باید به آن دقت کرد این می باشد که اکثر افرادی که اندیکاتورهای معروف را طراحی کرده اند, افرادی با قدرت درک بسیار بالا از علم تکنیکال مارکت و علوم محاسباتی میباشند. پس قطعا با بررسی اندیکاتورها و صرف کردن مدت زمانی برای درک فرمول و نحوه ی آنالیز دیتا توسط آنها , میتوانیم درک و دید تکنیکال بهتری پیدا کنیم و سطح معامله گری خود را ارتقا دهیم.

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*

پنج × 4 =

طراحی ربات سفارشی