سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس

رویای زندگی ایده آل با ۹ کسب و کار اینترنتی یا آنلاین

روشهای خرید و فروش سهام در بورس

در جستجوی راهکاری جهت کسب درآمد دلخواه خود هستید؟ سرمایه لازم به منظور راه‌اندازی کسب و کار مورد نظر خود را ندارید یا از ریسک واهمه دارید؟ اگر این‌گونه است؛ اینترنت همان بستر امنی است که به آن نیاز دارید. دنیای بی حد و مرز اینترنت، فرصت‌های استثنایی در اختیار همه افراد اعم از تحصیل‌کرده یا توانمند در حوزه خاص قرار می‌دهد. در حال‌حاضر اینترنت به بخشی جدانشدنی در زندگی ما تبدیل شده‌است؛ به همین دلیل به هیچ وجه نباید این بستر استثنایی را دست کم گرفت!


تماس و واتس آپ اکسپرت سفارشی: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس


اما چه نوع کسب و کار اینترنتی رایج هستند؟ افراد حرفه‌ای چگونه از این بستر کسب درآمد می‌کنند؟ چرا باید به فکر راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی باشیم؟ در صورتی‌که در پی مسیری هموار به منظور دستیابی به رویای خود هستید، پیشنهاد می‌کنیم که ادامه مطلب را از دست ندهید!

پیشینه کسب و کار اینترنتی

راه‌اندازی کسب و کارهای پردرآمد از طریق اینترنت به کمتر از ۵۰ سال پیش بازمی‌گردد؛ زمانی که کمتر کسی تصور می‌کرد این بستر به قدرتی شکست‌ناپذیر در جهان تبدیل شود. یکی از نخستین ایده‌های کسب درآمد از این بستر، خرید و فروش کالاها بود. جالب است بدانید که آمازون یکی از نخستین سایت‌هایی بود که فروش محصولات به‌صورت آنلاین را آغاز کرد. البته خرید و فروش تنها کسب و کار پرطرفدار این بستر نبود. در سال ۱۹۹۴ اینترنت محبوبیت بسیاری در میان مردم پیدا کرد؛ اما تکمیل پروتکل های امنیتی به زمان بیشتری نیاز داشت. با شروع سال ۲۰۰۰ کسب و کارهای بسیاری به استفاده از این فضا روی آوردند. به‌کارگیری ایده‌های نوین و خلاقانه، پتانسیل بالای این بستر و امنیت از جمله مهم‌ترین دلایلی بود که به رشد روزافزون اینترنت کمک کرد. البته ناگفته نماند که رشد حیرت‌انگیز معاملات اینترنتی همچنان ادامه دارد و در حال‌حاضر ارزش این معاملات به بیش‌از میلیاردها دلار می‌رسد.

کسب و کار اینترنتی تحولی شگرف در عصر مدرن

به این جمله فکر کنید:

“در مکان‌های پر رفت و آمد به دنبال درآمد باشید! “

آیا مکانی شلوغ‌تر و پر رفت و آمدتر از بستر اینترنت می‌شناسید؟ اینترنت فرصت تماشایی را در اختیار شما قرار می‌دهد که به‌خوبی دیده شوید. اگر هنوز هم در رابطه با راه‌اندازی کسب و کار در بستر اینترنت تردید دارید، با فرصت‌هایی که این بستر در اختیار شما قرار می‌دهد آشنا شوید.

آزادی بی حد و مرز

هیچ فردی محدودیت را دوست ندارد؛ بسیاری از کارآفرینان بستر اینترنت را به دلیل آزادی بی حد و مرزی که در اختیارشان قرار می‌دهد، انتخاب می‌کنند. فرقی نمی‌کند که از لپ تاپ، تبلت یا حتی گوشی‌های تلفن همراه استفاده کنید، مدیریت و اداره تجارت‌های اینترنتی در هر زمان و هر مکانی امکان‌پذیر است. البته به یاد داشته باشید که آزادی در این بستر به معنای تلاش کمتر نیست! بسیاری از افراد با در نظر گرفتن عدم محدودیت این بستر، آن را جدی نمی‌گیرند. در مقابل نیز افرادی هستند که از این ویژگی به‌عنوان انگیزه‌ای جهت تلاش بیشتر استفاده می‌کنند.

عدم نیاز به هزینه بالا یا سرمایه هنگفت

تجارت آنلاین شما را از پرداخت هزینه‌های مازادی همچون اجاره ساختمان و هزینه‌های رفت و آمد نجات می‌دهد. علاوه بر این به منظور راه‌اندازی کسب و کار خود دیگر نیازی به سرمایه هنگفت ندارید. در این بستر ایده‌های شما حکمرانی می‌کنند و سرمایه اصلی کسب و کارتان هستند.

دسترسی به بازار جهانی

نکته حیرت‌انگیز در رابطه با تجارت آنلاین دسترسی شبانه روزی به آن است. به کمک این بستر حتی هنگامی که در خواب هستید نیز امکان کسب درآمد برای شما وجود دارد؛ اما موفقیت در این بستر به این سادگی‌ها نیست. در نظر گرفتن برنامه و استراتژی دقیق و کاربردی شما را به اهداف‌تان نزدیک‌تر خواهد کرد.

با انواع کسب و کار اینترنتی آشنا شوید!

ما در عصری زندگی می‌کنیم که تجارت‌های اینترنتی رشد بی سابقه‌ای را تجربه می‌کنند؛ پس چرا از این پتانسیل فوق‌العاده استفاده نکنیم؟ درک مکانیسم بازاریابی آنلاین از جمله ابزارهایی است که در مسیر دستیابی به اهداف بدان احتیاج خواهید داشت. حال بدون هیچ فوت وقتی به‌سراغ معرفی برخی از کسب و کارهای پردرآمد و آنلاین می‌رویم. در ادامه مقاله شما را با این کسب و کارها آشنا خواهیم کرد.

۱- سئو یا SEO (بهینه سازی موتورهای جستجو)

به دنبال کسب و کاری پرسود و آنلاین هستید؟ بهینه‌سازی موتور جست‌وجو یا همان SEO موضوعی است که طی سال‌های اخیر اهمیت زیادی در دنیای اینترنت پیدا کرده‌است. این کسب و کار رقابتی در رابطه با افزایش بازدید از سایت‌ها از طریق موتورهای جستجوگر مانند گوگل است.

اما سئو چگونه کار می‌کند؟

سئو به وب سایت‌ها کمک می‌کند که در رابطه با یک کلمه کلیدی مشخص در سرچ موتورهای جست‌وجوگر، نتایج مطلوب‌تری را کسب کنند؛ بدین ترتیب وب سایت‌هایی که این کلمه کلیدی را پوشش داده باشند، در نتایج جست‌وجوی کاربر ظاهر خواهند شد. از تاثیرگذاری حیرت‌انگیز سئو آگاهی ندارید؟ پس نگاهی به آمار زیر بیندازید.

  • با جست‌وجوی کلمات کلیدی مشخص ۴۰ درصد از کاربران روی اولین نتیجه سرچ کلیک می‌کنند.
  • صفحه اول نتایج جست‌وجو ۹۱ درصد از کلیه کلیک‌های کاربران را تشکیل می‌دهد.

سئو برای کلیه تجارت‌هایی که در بستر اینترنت به فعالیت می‌پردازند، حائز اهمیت است. پس چه تجارتی بهتر از کار در حوزه سئو سایت‌ها؟! با فعالیت در این حوزه نه تنها به دیده شدن دیگر سایت‌ها کمک خواهید کرد، بلکه این امکان را دارید که شاهد پیشبرد اهداف خود نیز باشید. چنانچه همچنان در رابطه با این کسب و کار تردید دارید، شرکت های قدرتمندی که در این حوزه فعالیت دارند را بشناسید. از جمله مشهورترین این کسب و کارها می توان به آژانس دیجیتال مارکتینگ ایران وب لایف، شرکت خدمات وب سایت سئوکار و شرکت خدمات تبلیغی وب سیما اشاره کرد.

۲- تجارت Chatbot

ربات‌های چت‌کننده یا چت بات‌ها مرزهای مشاغل اینترنتی را جابجا کرده‌اند. در واقع به لطف هوش مصنوعی دیگر نیازی به نیروی انسانی جهت گفتگو با افراد وجود ندارد. اما چت بات‌ها چه کاربردهایی دارند؟ امروزه ارائه خدمات حرفه‌ای به مشتریان حرف اول را در دنیای تجارت می‌زند؛ بنابراین طیف گسترده‌ای از کسب و کارها به گفتگو با مشتری نیاز دارند. در چنین موقعیتی دو گزینه پیش‌روی افراد قرار دارد:

  • به کارگیری نیروی انسانی
  • استفاده از چت بات‌ها

بی‌شک به‌کارگیری ربات‌های هوشمند هزینه کمتری برای کسب و کارها به همراه خواهد داشت. اما چت بات‌ها چه نوع کسب و کار اینترنتی را به ما معرفی می‌کنند؟ در حال‌حاضر مشاغل بسیاری به دنبال چت بات‌هایی مناسب با کسب و کار خود هستند و این یعنی فرصت! به نظر شما چه کسانی در صنعت ساختمان‌سازی موفق‌تر هستند؟ شاید فکر کنید که سرمایه گذاران پاسخ این پرسش است؛ اما فروشندگان میله و مصالح اولیه برنده میدان هستند. کسب و کار چت بات خود را راه‌اندازی کنید؛ اگرچه این شغل نیاز به یادگیری و کسب تجربه دارد، نتیجه خارق‌العاده‌ای را برای شما به دنبال خواهد داشت. حوزه چت بات در ایران در حال جان گرفتن بوده و هنوز در بازار ما به درستی جا نیفتاده است. یکی از چت بات های مشهور ایرانی چت بات کاسکو نام دارد که تولید ربات هوشمند زبان فارسی روی آورده است.

۳- تبلیغات آنلاین (Online Marketing)

در پیشرفت و توسعه هر کسب و کاری، تبلیغات حرف اول را می‌زند؛ درواقع نباید پتانسیل این کسب و کار اینترنتی را دست کم بگیرید. البته پرداختن به موضوع تبلیغات به همین سادگی‌ها هم نیست؛ شناخت و هدف‌گیر‌ی مخاطب، سفارشی سازی تبلیغات و صدها مورد دیگر در تبلیغات حرفه‌ای موثر هستند. درک مکانیسم تبلیغات پولی به شما در راه‌اندازی تجارت مدیریت تبلیغات کمک می‌کند. هنوز قانع نشده‌اید؟ به رشد حیرت‌انگیز غول‌های فناوری مانند اینستاگرام، گوگل و یوتیوب دقت کنید. تبلیغات دیگر از حالت سنتی خود خارج شده‌اند. هزینه‌های تبلیغات آنلاین در ایالت متحده ۱۹% رشد داشته‌است و پیش بینی می‌شود که تا پایان سال جاری، ۵۴٫۲% از کل هزینه‌های تبلیغی این کشور به تبلیغات آنلاین تعلق داشته‌باشد. نگران نباشید! ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است. ما همچنان در مراحل ابتدایی رشد اینترنت قرار داریم. سرمایه‌گذاری وقت و انرژی در این صنعت به خصوص در پلتفرم‌هایی مانند گوگل و فیس‌بوک، نتایج باورنکردنی برای شما به دنبال خواهد داشت.

تبلیغات آنلاین بر پایه افیلیت مارکتینگ

از جمله راهکارهای تبلیغات آنلاین در دنیای اینترنت “افیلیت مارکتینگ” است. اما این تجارت به چه معنا است؟ در این تبلیغات آنلاین شما یک موضوع مناسب برای بیزینس خود انتخاب می‌کنید؛ در ادامه باید به دنبال شریکی بگردید که محصولات مرتبط به حوزه شغلی شما را در دسترس داشته باشد. در تبلیغات افیلیت مارکتینگ شما نیازی به برخورداری از انبار محصولات ندارید؛ حتی نیازی نیست که در رابطه با تحویل محصولات به مشتریان نگران باشید. برخی از مشهورترین سایت‌های افیلیتی در کشورهای خارجی Clickbank.com و آمازون هستند. البته در ایران نیز سایت دیجی کالا گزینه مناسبی برای فعالیت در این حوزه خواهد بود.

اما این کسب و کار اینترنتی چگونه کار می‌کند؟

در افیلیت مارکتینگ شما محصولی را به منظور فروش در وبلاگ یا سایت تجارت الکترونیک خود پیشنهاد می‌دهید. هر محصول نیز لینک به خصوصی دارد که سایت را به شریک تجاری شما ارتباط می‌دهد. به محض اینکه بازدید کننده سایت شما روی لینک کلیک کند، سبد خریدی در وب سایت شریک‌تان ایجاد می‌شود.

در نهایت هنگامی مشتری از سایت شریک شما خرید کند، شما موفق به دریافت کمیسیون خواهید شد. درصد کمیسیون دریافتی نیز از ۵ تا ۲۵ درصد متغیر است.

مزایای راه اندازی افیلیت مارکتینگ

  • برخورداری از حداقل ریسک
  • عدم نیاز به سرمایه‌گذاری
  • عدم نیاز به ارائه خدمات به مشتری مانند ثبت سفارش، ارسال محصول و پشتیبانی

معایب راه‌اندازی افیلیت مارکتینگ

  • عهده‌گیر‌ی مسئولیت ترافیک وب سایت خود
  • نیاز به تبلیغات و بازاریابی

۴- ویدیوهای آنلاین

آیا اخیراً ویدیویی را در سایت یوتیوب مشاهده کرده‌اید؟ بی‌شک همه ما بارها از این سایت محبوب و جهانی بازدید کرده‌ایم؛ اما کدام یک از ما به کسب درآمد از این راه فکر کرده‌است؟ جالب است بدانید که روزانه ۲ میلیارد کاربر از سراسر جهان، صدها میلیون ساعت ویدیو را در پلتفرم آن مشاهده می‌کنند. این تعداد بازدید بالا به معنای پتانسیل حیرت‌انگیز این پلتفرم به منظور راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی است. جهت استفاده از این پتانسیل چه کاری باید کرد؟ به منظور دستیابی به بازدید بالا در گام نخست شما نیاز به یک استراتژی دارید؛ محتوایی ارزشمند تولید کنید و آن را به اشتراک بگذارید. نخستین درآمد شما از طریق تبلیغات آنلاین یوتیوب به دست خواهد آمد. راه دیگر کسب درآمد از این پلتفرم، تبلیغات برای برندهای دیگر است؛ موضوعی که امروزه به‌وفور شاهد آن هستیم. در این نوع تبلیغات تنها کافی است که از برندهای حمایت کننده خود در ویدیوهای به اشتراک گذاشته‌شده نام ببرید. روش دیگر کسب درآمد از پلتفرم یوتیوب استفاده از کانال یوتیوب به منظور افزایش ترافیک وب‌سایت است. به هر حال روش‌های درآمدزایی بی‌شماری در این پلتفرم وجود دارد و تنها کافی است که خلاقیت و ایده‌های خود را در این بستر پیاده سازی کنید.


تماس و واتس آپ اکسپرت سفارشی: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس


مزایا و معایب ساخت ویدیو در یک نگاه

  • عدم نیاز به سرمایه‌گذاری
  • دارای روش‌های درآمدزایی متعدد
  • زمان‌بر بودن تولید و اشتراک گذاری ویدیو
  • نیاز به زمان نسبتاً طولانی جهت کسب درآمد

تولید ویدیوهای آنلاین به خصوص ویدئوهای آموزشی در ایران به شدت رایج است. از جلمه سایت‌هایی که در حوزه آموزش به تولید ویدیو روی آورده سایت فرادرس به شمار می‌آید.

۵- فریلنسری یا دورکاری

از دیگر تحولات شگرف قرن اخیر، راه‌اندازی شغل جدیدی با نام دورکاری است؛ این کسب و کار اینترنتی بیش‌از هر عامل دیگری مدیون پیشرفت‌های صورت‌گرفته در بستر اینترنت است. در فریلنسری تنها کافی است که مهارت‌ها و استعدادهای خود را در معرض دید صاحبان کسب و کار قرار دهید. وب‌سایت‌های مختلفی نیز وجود دارند که امکان برقراری ارتباط میان فریلنسر و کارفرما را فراهم می‌کنند. در چنین شرایطی، با هر مهارت و استعدادی این امکان را دارید که به کسب درآمد در فضای اینترنتی بپردازید. از جمله پرطرفدارترین پروژه‌هایی که در فریلنسری مورد درخواست قرار می‌گیرند شامل موارد زیر هستند:

  • طراحی گرافیک
  • تولید محتوا
  • خدمات صوتی و تصویری
  • طراحی سایت

هزاران فعالیت دیگر نیز از طریق فریلنسری صورت می‌گیرد که طی آن هر دو طرف معامله یعنی فریلنسر و کارفرما به تعهدات خود عمل خواهند کرد. به دنبال اثبات مهارت‌های خود و کسب درامد از دانش خود هستید؟ سایت‌های ایرانی مختلفی در این حوزه گام‌هایی را برداشته‌اند، از جمله مشهورترین آنها باید به سایت “پونیشا” و “سایت انجام میدم” اشاره کرد.

۶- خرید و فروش دامنه

آیا تا به حال به نام دامنه سایت‌های مشهور توجه کرده‌اید؟ امروز تب خرید و فروش دامنه حتی از خرید و فروش خانه و ماشین داغ‌تر است. شاید باور نکنید اما سرمایه‌های هنگفتی در این کسب‌و‌کار اینترنتی جابه‌جا می‌شود. جالب است بدانید که گران‌ترین دامنه‌ای که تاکنون به فروش رسیده مربوط به insurance.com بوده‌است. این دامنه در سال ۲۰۱۰ با مبلغی بالغ بر ۳۵.۶ میلیون دلار به فروش رسید! اما خرید و فروش دامنه‌ها به چه شکل است؟ فروش یک دامنه بیش از هر عامل دیگری به خلاقیت و مهارت‌های بازاریابی شما بستگی دارد. یک قانون اصلی در این کسب و کار وجود دارد:

“هر چه دامنه‌های متنوع تری در دست داشته‌باشید، شانس فروش شما بیشتر می‌شود.”

البته به یاد داشته باشید که انتخاب نام دامنه نیاز به آگاهی مناسب از بازار و تسلط بر استراتژی‌های به خصوصی دارد. بعد از انتخاب نام دامنه کار اصلی شما آغاز می‌شود؛ بخش فروش دامنه خلاقیت و مهارت شما را می طلبد. باید افرادی را برای خرید دامنه خود پیدا کرده و آنها را برای این کار قانع کنید!

اما چگونه باید این کار را انجام داد؟

صدها سایت خارجی و ایرانی وجود دارند که بستر این کسب‌و‌کار را برای شما فراهم می‌کنند. اما پیش از هر اقدامی باید بر تقویت مهارت‌های خود تمرکز کنید. به یاد داشته باشید که هر موفقیتی بهایی دارد؛ پس اگر به دنبال فروش دامنه خود به قیمتی گزاف هستید، باید بهای آن یعنی آموزش و تجربه را نیز بپردازید. اگر به دنبال ایرانی‌های موفق در این حوزه هستید، سری به سایت‌های موفق مانند ایران سرور، وب رمز و هاست ایران بزنید.

۷- به اشتراک گذاری یا فروش هنرتان

آیا تصور می‌کنید که هنرمندان امکان کسب درآمد بالا را ندارند؟ پس باید بدانید که در اشتباه هستید! فرقی نمی‌کند که شما یک نقاش، عکاس یا حتی یک نوازنده باشید، تا زمانی که هنری دارید، فرصت دارید از آن کسب درامد کنید.

اما چگونه باید هنر خود را به فروش بگذارید؟

راهکارهای متعددی پیش روی شما قرار دارد؛ از راه‌اندازی فروشگاه آنلاین خود گرفته تا فروش عکس روی سایت‌های مختلف، روش‌هایی برای کسب درآمد بالا هستند. اکنون اجازه دهید که به طور تخصصی‌تر به این موضوع بپردازیم.

  • اگر هنر شما طراحی، نقاشی یا عکاسی است، این امکان را دارید که نقاشی و عکس‌هایی که گرفته‌اید را به صورت پوستر درآورده یا اصل آنها را به فروش برسانید.
  • اگر در دنیای موسیقی فعالیت دارید نیز راهکارهایی به منظور فروش آهنگ‌ها وجود دارد و تنها کافی است که آن‌ها را روی سایت‌های به خصوصی بارگذاری کنید. به عنوان مثال وب سایت The Drum Broker از جمله وب‌سایت‌هایی است که در این زمینه فعالیت دارد.
  • اگر هنر شما ساخت صنایع دستی است، این امکان را دارید که ساخته ذهن و دست خود را روی سایت‌های مختلفی به معرض نمایش بگذارید و آ‌ن‌ها را بفروشید. به عنوان مثال وب سایت etsy از جمله سایت‌های معتبر در این زمینه است که هنرمندان زیادی از این طریق به کسب درآمد می‌پردازند.

این جمله را هرگز فراموش نکنید:

“هنر شما ثروت شما است! “

هنر تنها یک سرگرمی نیست، بلکه یک شیوه زندگی به حساب می‌آید. هنر خود را به کمک سایت‌های مشهور یا راه‌اندازی وب‌سایت شخصی خود به معرض دید بگذارید و از این کسب‌و‌کار اینترنتی کسب درآمد کنید.

۸- طراحی اپلیکیشن یا وبسایت

اگر به تکنولوژی و فناوری علاقه‌مند هستید، مهارت کد نویسی خود را تقویت کنید و از این طریق به کسب درآمدهای بالا بپردازید. این روزها فناوری و دنیای دیجیتال حرف اول را در جهان می زند؛ بنابراین از فرصتی که در اختیارتان قرار دارد، نهایت بهره را ببرید!

اما چگونه باید اپ های طراحی شده را به فروش رساند؟

وب سایت‌هایی مختلفی هستند که از اپ های جدید و کاربردی استقبال می‌کنند و آن‌ها را برای فروش روی سایت خود قرار می‌دهند. اما قبل از هر اقدامی باید نیازهای روز را در نظر بگیرید و در راستای رفع این نیازها برنامه‌های گوناگونی طراحی کنید.

چگونه از طریق طراحی وب سایت کسب درآمد کنیم؟

سایت‌های مختلفی وجود دارند که قالب‌های سایت را فروش می‌رسانند. به عنوان مثال Shopify تم های سفارشی را ایجاد کرده‌است که آ‌ن‌ها را با قیمت مقرون به صرفه‌ای برای فروش می‌گذارد. از هر فرصتی که در اختیار دارید استفاده کنید و به یاد داشته باشید که با تقویت مهارت‌ها و به‌روزرسانی دانش خود امکان کسب درآمدهای بالا وجود دارد. به دنبال برنامه‌های ایرانی برای فروش اپ خود هستید؟ ما به شما کافه بازار و سیب اپ را معرفی می‌کنیم.

۹- تولید پادکست

اگر صدای خوبی دارید، از پتانسیل خود به منظور تولید پادکست استفاده کنید. پادکست‌ها ایده تجاری منحصر به فردی هستند که شباهت زیادی به تولید محتوا برای وب سایت‌ها دارند. البته به منظور تولید پادکست به ابزارهایی نیاز پیدا خواهید کرد که برخی از آنها را در ادامه نام می‌بریم:

  • میکروفون باکیفیت
  • نرم افزار ضبط صدا
  • نرم افزار ضبط تماس

البته این کسب و کار اینترنتی نیاز به صبر و خلاقیت بالای شما دارد. برای تبلیغ پادکست خود با چهره‌های برجسته همکاری کنید، از مخاطبان خود بخواهید که نظرات خود را با شما به اشتراک بگذارند.

اما چرا باید به تولید پادکست به عنوان یک کسب و کار اینترنتی نگاه کنیم؟

محبوبیت پادکست‌ها طی سال‌های اخیر با رشد باورنکردنی همراه بوده‌است. با تولید پادکست این امکان را دارید که بازدید وب‌سایت خود را افزایش دهید، حامیان مالی پیدا کنید و به تبلیغ بپردازید. همچنان در مورد این ایده تجاری شک دارید؟ پس به سایت‌های مشهور ایرانی مانند الو محتوا و رایا مارکتینگ که در حوزه تولید محتوا به فعالیت می‌پردازند، سری بزنید!

کسب و کار اینترنتی یا آنلاین تحولی شگرف در دنیای تجارت

حتماً شما هم در اطراف خود به کسانی برخورد کرده‌اید که از نبود شغل و بیکاری حرف می‌زنند؛ در حالی که فرصت‌های استثنایی که پیش روی آنها قرار دارد را نمی‌بینند. اینترنت، جهانی بی حد و مرز است که بستری ایده‌آل جهت پیاده‌سازی ایده‌های جدید و نوین به حساب می‌آید. کسب درآمد از طریق اینترنت به دلیل پتانسیل بالایی که دارد، فرصتی با ریسک کم و بدون نیاز به سرمایه‌گذاری هنگفت محسوب می‌شود. از مهارت‌ها و استعدادهای خود نهایت استفاده را ببرید یا جهت یادگیری روش‌های کسب درآمد در این بستر اقدام کنید. البته به یاد داشته باشید که تلاش، نخستین سوخت راه‌اندازی یک تجارت در این بستر است. برخورداری از استراتژی دقیق و آشنایی با فاکتورهای موفقیت در این بستر از دیگر معیارهایی است که به آن نیاز خواهید داشت. نیاز است به‌اندازه کافی صبر داشته باشید و درنهایت به بازدهی تلاش بی‌وقفه خود افتخار کنید.


تماس و واتس آپ اکسپرت سفارشی: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس


 

طراحی ربات سفارشی