سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس

۱۰ پرسشی که باید قبل از خرید سهام به آنها پاسخ داد

۱۰ پرسشی که باید قبل از خرید سهام به آنها پاسخ داد

سرمایه گذاری در بورس، فعالیتی است که اطلاعات در آن حرف اول را می‌زند. هر اندازه که اطلاعاتتان در مورد یک سهم بیشتر باشد، بهتر می‌توانید در مورد خرید یا فروش آن تصمیم بگیرید. قبل از سرمایه‌گذاری تمام دارایی خود در بازار بورس، بهتر است تکالیفی را انجام دهید که اکثر مردم آن‌ها را نادیده می‌گیرند. تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا با ۱۰ پرسشی که باید قبل از خرید سهام به آنها پاسخ داد آشنا شوید.

۱۰ پرسشی که باید قبل از خرید سهام به آنها پاسخ داد

«Brad Barber» پروفسور دانشگاه کالیفرنیا و نویسنده مقاله «all that Glitters» می‌گوید: «برخی از سرمایه‌گذاران تصمیم‌های خود را با دقت بررسی نمی‌کنند. او هم‌چنین در مورد تأثیر اخبار روی رفتار خرید سهامداران گروهی و فردی صحبت می‌کند. به گفته او سهامداران خرد، گروه زیادی از خریداران هستند که به طور مرتب، اخبار را دنبال می‌کنند. اتفاقات بازار بورس به ما آموخته است که سرمایه‌گذاری بدون دقت و فکر سودآور نیست. در واقع، موفقیت این‌گونه سرمایه‌گذاری‌ها ناگهانی تمام می‌شود. بهتر است سرمایه‌داران از این موضوع درس گرفته و سپس وارد مرحله بعد شوند.»

با توجه به مسائل گفته‌ شده، ۱۰ پرسش و پاسخ برای سرمایه‌داران قبل از خرید سهام مطرح‌ شده است. اگرچه دانستن تمام پاسخ‌ها، برنده شدن و موفقیت را ضمانت نمی‌کند، اما در بلند مدت و توجه به این سؤالات، از او یک سرمایه‌گذار آگاه‌تر و بهتر می‌سازد. با هم ۱۰ پرسشی که باید قبل از خرید سهام به آنها پاسخ داد را مرور می‌کنیم.


تماس و واتس آپ اکسپرت سفارشی: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس


۱- حوزه فعالیت شرکت چیست؟

«وارن بافت» می‌گوید: «در کمپانی‌هایی که با زمینه کار آن‌ها آشنا نیستم سرمایه‌گذاری نمی‌کنم.» اگر بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار ۶۰ سال اخیر، شجاعت کافی دارد تا بگوید همه کمپانی‌ها را نمی‌شناسد، ما نیز باید او را سرلوحه خود قرار دهیم. این سؤال، بنیادی‌ترین سؤال است، اما پرسش آسانی نیست. برای پاسخ دادن به این پرسش باید اطلاعات زیادی را از راه‌های مختلف مانند وب‌سایت شرکت‌ها به دست آورد.

۲- آیا شرکت سوددهی دارد؟

این پرسش نیز پرسش ساده‌ای است که می‌تواند با تفاوت‌های موجود در درآمد کمپانی پیچیده شود. سرمایه‌گذاران می‌توانند با خواندن گزارش درآمد سالانه و فصلی، میزان درآمد خالص گزارش‌ شده به دلار و به ازای هر سهم را چک کنند. بعدا در این بخش راه‌هایی برای موانع موجود مطرح خواهد شد.

۳- تاریخچه درآمد شرکت و چشم‌انداز آن چیست؟

یک نگاه سریع به خبرها و داستان‌های گذشته شرکت و وضعیت آن می‌تواند در یافتن پاسخ این پرسش به ما کمک کند. آیا کمپانی، رشد پایدار درآمد را تجربه کرده است؟ آیا درآمدش بی‌ثبات است؟ به خاطر داشته باشید که همه درختان در بهشت نمی‌رویند، اگر این شرکت یک شرکت فناوری بزرگ است، آیا می‌تواند چنین رشد روزافزونی را به‌ عنوان یک شرکت جوان و نوپا داشته باشد؟

۴- سهام شرکت چقدر ارزشمند است؟

پیدا کردن شرکتی که درآمد افزایشی داشته باشد، خوب است. اما در طرف دیگر معادله، ارزشی که بازار برای آن رشد می‌پردازد و چشم‌اندازهای آینده قرار دارند. چندین راه‌ اساسی برای تعیین ارزش یک شرکت وجود دارد. راه‌هایی مانند قیمت درآمد و قیمت فروش در این دسته جای می‌گیرند. به راحتی می‌توان این اعداد را در اینترنت پیدا کرد. P/E های چندگانه، بهترین ابزار محاسبه به شمار می‌روند. اما سرمایه‌گذاران نیاز دارند تا مبلغ پرداختی برای سهم را در نظر بگیرند.

۵- رقبای شرکت چه کسانی هستند؟

کمپانی‌ها در یک محیط بی‌رقیب کار نمی‌کنند. برای هر کوکاکولا یک پپسی و عده زیاد دیگری از رقیبان وجود دارد. شرکت‌ها همیشه به دنبال گرفتن تجارت از رقیبان خود هستند. در این بین، سرمایه‌گذاران باید بدانند که شرکت‌ها چگونه حمایت‌ شده‌اند؟ آیا این شرکت، بزرگ‌ترین بازار را در صنعت خودش دارد؟ آیا یک کمپانی کوچک است که در صنعت رقابتی خودش رشد می‌کند؟ آیا صنعتی تحت سلطه یک کمپانی است یا یک صنعت انحصاری است؟ همچنین، سرمایه‌گذاران باید به رقیبان خارجی نیز توجه کنند. جایی که قیمت‌های ارزان‌تر می‌تواند حاشیه سود را تحت‌فشار بگذارد.

۶- مدیران شرکت چه کسانی هستند؟

برخلاف مدیران مالی حرفه‌ای، هر سرمایه‌گذاری نمی‌تواند قبل از تصمیم به خرید سهام با سرپرست یک شرکت یا مدیر آن صحبت کند. البته این بدان معنی نیست که راهی برای یافتن رهبر یک شرکت یا کمپانی وجود ندارد. هر شرکت معتبر، فهرستی از شرکا و مدیران، مدت‌زمان همکاری آن‌ها با شرکت‌ها، پیشینه شرکت و پیشینه آن‌ها را در وب‌سایت خود منتشر می‌کند. اگر در قسمت اجرایی شرکت، عدم ثبات مشاهده شود، می‌تواند به عنوان نشانه‌ای منفی از ثبات شرکت قلمداد شود. فراتر از خط اجرایی شرکت، سرمایه‌گذاران باید به مطالعه و جست‌وجوی مقالات در مورد گروه اجرایی بپردازند. انتشارات بازرگانی هر صنعت، فرصت خوبی برای پرس‌وجو کردن در مورد شرکت را فراهم می‌کند.

۷- وضوح ترازنامه شرکت چقدر است؟

سرمایه‌گذاران جدی که برای طولانی‌ مدت سرمایه‌گذاری می‌کنند، باید بتوانند از ترازنامه شرکت سر در بیاورند. آیا نسبت بدهی و درآمد شرکت با هم هم‌خوانی دارند؟ تنها بررسی کردن درآمد کمپانی نمی‌تواند اطلاعات دقیقی در رابطه با بدهی‌های کمپانی در اختیار ما قرار دهد. همچنین به دست آوردن اطلاعاتی در زمینه مقدار بودجه اختصاصی به تحقیق و توسعه می‌تواند مفید واقع شود. مثلا اگر بخش توسعه و تحقیق رو به‌ پیشرفت باشد به این معنی است که شرکت دچار مشکلاتی شده است.

۸- آیا گزارش‌های سالانه ۱۰-q و ۱۰-k شرکت را خوانده‌اید؟

گزارش ۱۰-K، یک گزارش سالانه است که هر شرکتی باید آن را برای کمیسیون امنیت و تبادل اطلاعات ارسال کند. این گزارش بسیار کامل‌تر از گزارش‌های فصلی است که شرکت‌ها در فصل درآمد ثبت می‌کنند. ۱۰-Q گزارش سه‌ماهه شبیه به ۱۰-K است، مگر آنکه به‌صورت یک‌ماهه مورد نیاز باشد.

۹- آیا عواملی وجود دارند که صداقت و درستی شرکت را زیر سؤال ببرند؟

در پاسخ به این سؤال، گزارش‌های ۱۰-K و ۱۰-Q کاربردی خواهند بود. ابتدا هر شرکت نیاز دارد تا از جزئیات عوامل تهدیدکننده‌ای که ممکن است چشم‌اندازهای شرکت را ضعیف کنند اطلاع داشته باشد. هم‌چنین شرکت توضیحاتی حسابداری در رابطه با سطح اهمیت نرخ استهلاک دارایی‌ها و نرخ رشد مستمری‌های خود ارائه می‌دهد تا به شما بگوید آیا شرکت در ارائه گزارش‌های خود تهاجمی عمل می‌کند یا خیر.

۱۰- آیا موقعیت‌های رقابتی شرکت تداوم پذیر است؟

سرمایه‌گذاران کوتاه‌ مدت که به دنبال سود و دستاوردهای کوتاه هستند نیازی نیست به این پرسش‌ها پاسخ بدهند. اما سرمایه‌گذاران پایدار باید در جستجوی یافتن پاسخ این پرسش‌ها باشند.


تماس و واتس آپ اکسپرت سفارشی: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس


 

طراحی ربات سفارشی