سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس

تحلیل بنیادی یا فاندامنتال بازار فارکس

تحلیل بنیادی یا فاندامنتال بازار فارکس

وقتی‌که از تحلیل بنیادی یا همان فاندامنتال برای پیش‌بینی آینده جفت ارزها استفاده می‌شود، معامله‌گر یا سرمایه‌گذار بازار فارکس عوامل زیادی را بررسی می‌کند و در نهایت یک تحلیل نسبی از اوضاع اقتصادی ارزهای مربوطه به دست می‌آورد. معمولاً تحلیلگران بنیادی تا جایی که امکان دارد متغیرهای متنوعی را به طور منظم بررسی می‌کنند.


تماس و واتس آپ اکسپرت سفارشی: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس


متغیرهای اقتصادی هر ارز یا پول رایج کشوری به طور متناوب بررسی می‌شود و در نهایت معامله‌گر با مقایسه وضعیت اقتصادی کشورها به یک روند کلی و میان‌مدت می‌رسد. این پیش‌بینی دقیقاً نرخ برابری ارزها را مشخص نمی‌کند. اما چشم‌انداز نسبی از آینده اقتصادی یک کشور را در مقایسه با کشورهای دیگر به تصویر می‌کشد. به طور مثال شاید نتیجه تحلیل بنیادی خیلی ساده یکی از این سه گزینه باشد: چشم‌انداز مثبت و امیدوار کننده، چشم‌انداز منفی و تیره یا چشم‌اندازی خنثی! چشم‌انداز خنثی یعنی آینده دو اقتصاد ارزیابی شده تقریباً یکسان است و هیچ‌کدام نسبت به دیگری برتری ندارد.
علاوه بر این، زمانی که اطلاعات جدیدی بنیادی منتشر می‌شوند، بازار فارکس اولین بازاری است که واکنش جدی به آن نشان می‌دهد. اطلاعات بنیادی معمولاً همان شاخص‌های اقتصادی و سیاست‌های پولی و مالی هستند. سرمایه‌گذاران و معامله گران بازار فارکس بعد از دریافت اطلاعات جدید سریعاً چشم‌انداز اقتصادهای مربوطه را بررسی می‌کنند. اطلاعات جدید می‌توانند چشم‌انداز بنیادی اقتصادی را تقویت یا تضعیف کنند و یا حتی تأثیری بر تحلیل‌های قبلی نگذارند. اما معمولاً شاخص‌های اقتصادی بر چشم‌انداز آتی تأثیر می‌گذارند. چشم‌انداز اقتصادی مثبت از ارز ملی آن کشور در برابر سایرین حمایت خواهد کرد.
شاخص‌های اقتصادی و مهم برای تحلیل بنیادی
رشد اقتصادی

تغییرات در شاخص تولید ناخالص داخلی یا همان GDP اولین محرک برای ارزهای جهانی است. این شاخص به سرعت نشان می‌دهد که اقتصاد یک کشور در حال رشد است یا وارد رکود شده است. رشد اقتصادی همیشه به معنی رشد ارزش پول ملی است.
نرخ‌های بهره

نرخ‌های بهره کوتاه‌مدت نشانگر هزینه استقراض پول هستند. اگر نرخ بهره ۲ درصد است یعنی برای استقراض پول باید سالانه ۲ درصد هزینه کرد. بالا بودن نرخ بهره باعث افزایش بازدهی اوراق قرضه هم می‌شود. به همین دلیل وقتی نرخ بهره کشوری بیشتر از سایرین است، پول آن کشور هم قوی‌تر از دیگران خواهد بود.
تزار تجاری

تزار تجاری و حساب‌جاری تأثیر قوی بر جفت ارزهای فارکس دارند. معمولاً کسری ترازهای تجاری باعث تضعیف ارز ملی آن کشور می‌شوند.
چشم‌انداز کلی اقتصاد

نتیجه مقایسه چشم‌انداز کلی اقتصاد دو کشور محرک اصلی جفت ارزهای فارکس است. یعنی اگر چشم‌انداز کلی (نه تک‌تک شاخص‌های اقتصادی) کشوری بهتر از دیگری باشد، ارز ملی آن کشور هم تقویت خواهد شد. در بازار فارکس معامله گران و سرمایه‌گذاران می‌خواهند در ارزهایی سرمایه‌گذاری کنند که در صلح به سر می‌برند و رشد اقتصادی و چشم‌انداز سیاسی باثباتی دارند. کشوری که ثبات سیاسی یا اقتصادی نداشته باشد، با تضعیف ارز ملی خود مواجه خواهد شد.
شاخص‌های مهم تقویم اقتصادی فارکس

تقریباً اکثر معامله گران بازار فارکس روزانه و به طور مرتب شاخص‌های اقتصادی را بررسی و ارزیابی می‌کنند. به همین دلیل است که با انتشار شاخص‌های اقتصادی جدید، بازار فارکس هم نوسانات شدیدی را تجربه می‌کند. همیشه به یاد داشته باشید که هدف شما از تحلیل بنیادی یا فاندامنتال رسیدن به یک نرخ مشخص برابری ارزها نیست! بلکه شما باید تلاش کنید تا انتظارات و پیش‌بینی‌های بازار نسبت به آینده یک ارز را به درستی تشخیص دهید. این انتظارات بازار از آینده اقتصاد یک کشور است که قدرت آن ارز را مشخص می‌کند. بعد از پیدا کردن این انتظارات، باید ارزهای مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید. نتیجه این تحلیل، یافتن یک روند نسبی و مشخص برای جفت ارزها خواهد بود.
در ادامه شاخص‌های اقتصادی مهمی که باید همیشه به آن‌ها توجه داشته باشید را خیلی سریع مرور می‌کنیم. برای مطالعه بیشتر در این رابطه می‌توانید به بخش مقالات آموزش بنیادی فارکس مراجعه کنید:
نرخ بهره یا Interest Rates

نرخ بهره به تنهایی کافی است تا برتری یک ارز نسبت به سایر ارزها را مشخص کند! اگر نرخ بهره افزایش یابد، ارز مربوطه هم تقویت خواهد شد. نرخ بهره پایین به معنی تضعیف ارز محلی است. نکته مهمی که باید در رابطه با نرخ بهره در نظر داشته باشید، جریانات کلی و ریسکی بازارهای مالی است. اگر جریانات ریسک گریزی به راه بیفتد، معامله گران به دنبال ارزهایی با نرخ بهره پایین‌تر خواهند بود. چون‌که ریسک کمتری دارند. اگر جریانات ریسک‌پذیری در بازار به راه بیفتد، ارزی که نرخ بهره بالاتری دارد، رشد بیشتری خواهد داشت.
تورم یا Inflation

کشوری که تورم بیشتری دارد و شاخص‌های CPI و PPI آن بالاتر است به احتمال زیاد به زودی باسیاست‌های انقباضی به جنگ آن خواهد رفت. سیاست‌های انقباضی یعنی افزایش نرخ بهره که در نهایت به نفع ارز ملی خواهد بود. توجه داشته باشید که افزایش تورم می‌تواند در ابتدا به ضرر ارز ملی باشد. در واقع تا وقتی‌که افزایش تورم منجر به افزایش نرخ بهره نشده، ارز ملی آن کشور هم تضعیف خواهد شد! تنها با انتشار اخبار مربوط به افزایش نرخ بهره است که ارز تقویت می‌شود.
تولید ناخالص داخلی یا GDP

این شاخص نشانگر تولیدات و خدمات کلی یک کشور در یک بازه زمانی مشخص است و نشانگر رشد اقتصادی است. این شاخص تأثیر مستقیمی بر ارز پول ملی در بازارهای جهانی دارد.
داده‌های اشتغال

هر چه افراد بیشتری شاغل باشند و درآمد خوبی کسب کنند، ارز محلی آن کشور هم رشد بیشتری خواهد داشت. معمولاً داده‌های اشتغال در اشکال مختلفی منتشر می‌شوند. مثل شاخص مدعیان بیکاری که نشانگر افرادی است که به تازگی فرم استفاده از بیمه کاری را پر کرده‌اند، یا نرخ بیکاری یا شاخص تغییرات اشتغال مثل NFP. در هر صورت هر چه قدر داده‌های اشتغال بهتر باشند، ارزش پول آن کشور هم بیشتر تقویت خواهد شد.
شاخص تولیدات صنعتی یا IP

بالا رفتن تولیدات صنعتی یعنی رشد کلی تولید. رشد این شاخص از ارز محلی حمایت می‌کند.
شاخص خرده‌فروشی یا مخارج مصرف‌کنندگان

این شاخص نشان می‌دهد که مخارج مصرف‌کنندگان چقدر تغییر کرده است. هر چقدر شاخص خرده‌فروشی رشد بیشتری داشته باشد، یعنی مصرف هم بیشتر بوده و این خبر خوبی برای چشم‌انداز کلی اقتصاد است و از ارز محلی حمایت می‌کند.
شاخص بهای مصرف‌کننده یا CPI

همان‌طور که در بالا هم گفته شد، رشد تورم می‌تواند منجر به بالا رفتن نرخ بهره شود. بالا رفتن نرخ بهره از ارز محلی حمایت می‌کند.
سایر عوامل مهم و تأثیرگذار بر تحلیل‌های بنیادی

اثرات عرضه و تقاضا

حجم بزرگی از جریانات خروج نقدینگی از یک ارز به ارز دیگر می‌تواند بر نرخ برابری ارزها تأثیر بگذارد.
سیاست‌های پولی

سیاست‌های پولی به طور مستقیم بر نرخ بهره و نقدینگی تأثیر می‌گذارند. به همین دلیل به عنوان یک فعال حرفه‌ای در بازار فارکس باید به سیاست‌های پولی توجه داشته باشید. همیشه سیاست‌های انقباضی یا افزایش نرخ بهره از ارز محلی حمایت می‌کنند. در مقابل سیاست‌های انبساطی یا کاهش نرخ بهره به ضرر ارز محلی هستند.
عوامل سیاسی

ارز کشورهایی که دولت باثباتی دارند معمولاً قوی‌تر از ارزهایی است درگیر مسائل سیاسی هستند. علاوه بر این سیاست‌های مالی دولت مثل کاهش یا افزایش مخارج دولت و مالیات‌ها می‌توانند به ضرر ارز محلی یا به نفع آن باشند. معمولاً دولتی که مخارج خود را بیش از حد بالا می‌برد، به ارز ملی هم ضربه می‌زند.
قیمت کامودیتی یا کالا (Commodity)

قیمت کالاهای کلیدی مثل نفت یا طلا بر ارز اقتصادهای کالایی تأثیر قوی می‌گذارند. کشوری که مهم‌ترین درآمد آن از صادرات نفت است، مسلماً پول ملی آن کشور هم با نوسانات قیمتی نفت تغییر می‌کند. قیمت بالای نفت می‌تواند ارزهای کالایی مثل دلار کانادا را تقویت کند، درحالی‌که شاید بر ارز کشورهای وارد کننده نفت آسیب بزند. یا قیمت بالای طلا به نفع دلار استرالیاست. استرالیا یکی از کشورهای بزرگ صادر کننده فلزات گران بهاست.
ترکیبی از تحلیل بنیادی و تکنیکال

تحلیل‌های بنیادی را با تحلیل‌های تکنیکال ترکیب کنید تا هیچ وقت بازار شما را شوکه نکند! بسیاری از معامله گران در روزهایی که تقویم اقتصادی شلوغ است و اخبار زیادی دارد، از معامله کردن خودداری می‌کنند. معمولاً معامله گران تکنیکال فارکس تمایلی ندارند که در زمان وقوع رویدادهای ریسکی در بازار باشند. یکی از فرضیه‌های اصلی تحلیل تکنیکال این است که همه چیز در قیمت‌ها تأثیر داده شده است. اما وقتی‌که اطلاعات جدیدی در بازار منتشر می‌شود، قیمت‌ها هم سریعاً تغییر می‌کنند تا اطلاعات جدید را هضم کنند. به همین دلیل معامله گران تکنیکال صبر می‌کنند تا آرامش به بازار بازگردد و بعد از آن وارد بازار شوند.
عده‌ای از تحلیلگران بنیادی و کهنه‌کار هم از رویدادهای اقتصادی نوسانات خوبی می‌گیرند. آن‌ها می‌دانند که اگر شاخص اقتصادی که منتظرش هستند خوب باشد، باید سریعاً خرید بزنند و اگر بد باشد سریعاً فروش. اما چنین معامله‌ای ریسک زیادی دارد! به همین دلیل است که تنها تحلیلگران بنیادی و حرفه‌ای بازار در زمان انتشار اخبار معامله می‌کنند. دانش و تجربه آن‌ها ریسک معامله را به‌طور قابل‌توجهی پایین می‌آورد.


تماس و واتس آپ اکسپرت سفارشی: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس


 

طراحی ربات سفارشی