سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و طراحی ربات متاتریدر و برنامه نویسی ربات متاتریدر و طراحی ربات فارکس و برنامه نویسی ربات فارکس

الگوهای نموداری – کانال‌های قیمتی

الگوهای نموداری – کانال‌های قیمتی

مقدمه:

کانال قیمتی یکی از الگوهای ادامه روند است که می‌تواند شیب منفی یا مثبت داشته باشد و توسط دو خط روند در بالا و پایین کانال، محدود می‌شود.کانال قیمتی در آموزش فارکس می تواند از اهمیت بالایی برخوردار باشد.زیرا نشان دهنده یک روند شفاف در سقف ها و کف هاست. خط روند بالایی ناحیه مقاومتی و خط روند پایینی ناحیه حمایتی کانال را مشخص می‌کند. کانال‌های صعودی شیب مثبت و کانال‌های نزولی شیب منفی دارند.

الگوهای نموداری – کانال‌های قیمتی


تماس و واتس آپ اکسپرت سفارشی: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و ربات سود ده فارکس و ربات سود ده بورس ایران و اکسپرت سود ده فارکس و اکسپرت سود ده بورس ایران


۱- خط روند اصلی:

 برای اینکه بتوانیم خط روند اصلی (Main-trendline) را رسم کنیم، باید حداقل دو نقطه داشته باشیم. این خط در واقع جهت و شیب حرکت قیمت را مشخص می‌کند. برای یک کانال قیمتی صعودی، خط روند اصلی به سمت بالا کشیده می‌شود و برای رسم آن باید حداقل دو کف قیمتی داشته باشیم. همچنین برای یک کانال قیمتی نزولی، خط روند اصلی به سمت پایین کشیده می‌شود و برای رسم آن باید حداقل دو سقف قیمتی داشته باشیم.

الگوهای نموداری – کانال‌های قیمتی

۲- خط کانال:

خطی که به موازات خط روند اصلی رسم می‌شود، خط کانال (channel-line) نام دارد. در حالت کلاسیک، خط کانال باید روی دو کف یا سقف قیمتی قرار داشته باشد. اما بعضی از تحلیل‌گران پس از اینکه خط روند اصلی را رسم می‌کنند، خط کانال را روی تنها یک کف یا سقف قیمتی نیز قرار می‌دهند. در کانال‌های نزولی و صعودی، خط کانال به ترتیب نواحی حمایتی و مقاومتی را نشان می‌دهد.

الگوهای نموداری – کانال‌های قیمتی

۳- کانال قیمتی صعودی:

 تا زمانی که قیمت در داخل کانال به سمت بالا حرکت کند، می‌گوییم روند صعودی است. اولین نشانه تغییر روند زمانی ظاهر می‌شود که قیمت دیگر قادر نباشد خود را به مقاومت خط کانال برساند. در ادامه اگر قیمت، حمایت خط روند اصلی را نیز شکست دهد، این امر تائید دیگری برای تغییر روند فراهم می‌کند. بعلاوه، اگر قیمت مقاومت خط کانال را بشکند و بالاتر برود، نشان از صعودی بودن قیمت و افزایش شتاب و قدرت حرکت آن به سمت بالا دارد.

الگوهای نموداری – کانال‌های قیمتی

۴- کانال قیمتی نزولی:

 تا زمانی که قیمت در داخل کانال به سمت پایین حرکت کند، می‌گوییم روند نزولی است. اولین نشانه تغییر روند زمانی ظاهر می‌شود که قیمت دیگر قادر نباشد خود را به حمایت خط کانال برساند. در ادامه اگر قیمت، مقاومت خط روند اصلی را نیز شکست دهد، این امر تائید دیگری برای تغییر روند فراهم می‌کند. بعلاوه، اگر قیمت حمایت خط کانال را بشکند و پایین‌تر برود، نشان از نزولی بودن قیمت و افزایش شتاب و قدرت حرکت آن به سمت پایین دارد.

بعضی از معامله‌گران وقتی قیمت در یک کانال صعودی، به حمایت خط روند اصلی می‌رسد، به دنبال موقعیت‌های خرید هستند. برعکس، بعضی از معامله‌گران وقتی قیمت در یک کانال نزولی، به مقاومت خط روند اصلی می‌رسد، به دنبال موقعیت‌های فروش هستند. البته توجه داشته باشید که همانند سایر الگوهای نموداری، به منظور ورود به معامله بایستی نشانه‌های دیگری که تائیدکننده این سیگنال‌ها باشند را از طریق بررسی دیگر جنبه‌های تحلیل تکنیکال، بدست آورید.

الگوهای نموداری – کانال‌های قیمتی

تحلیل تکنیکال همانقدر که علم محسوب می‌شود، هنر هم هست. بنابراین همیشه باید قدری در این زمینه منعطف عمل کنید. اگرچه بهتر است قیمت دقیقاً خط روند اصلی و خط کانال را لمس کرده باشد، اما در خیلی از موارد اینطور نیست و لذا قضاوت در مورد موقعیت قرارگیری این خطوط به فرد معامله‌گر بستگی دارد. همینطور می‌توان گفت شاید خط کانال هم بطور ایده‌آل و کاملا دقیق به موازات خط روند اصلی نباشد.

الگوهای نموداری – کانال‌های قیمتی

نمودار سهام شرکت CSCO در تصویر بالا مثال خوبی است از یک کانال قیمتی صعودی ۱۱ ماهه که در سال ۱۹۹۹ شکل گرفته است.

 

توضیح یک مثال:

  • خط روند اصلی: کف‌های قیمتی ماه‌هادای ژانویه، فوریه و مارس، ابتدای خط روند اصلی را تشکیل داده‌اند. کف‌های قیمتی بعدی که در ماه‌های آوریل، مِی و آگوست ایجاد شده‌اند، خط روند اصلی را تائید کرده‌اند.
  • خط کانال: زمانی که خط روند اصلی کشیده شد، خط کانال از سقف قیمتی ماه ژانویه ترسیم شده است. بطور واضح می‌توانیم ببینیم که این خطوط روند به موازات یکدیگر قرار دارند. شاید بعضی از تحلیل‌گران بخواهند برای دقت بیشتر، زاویه این دو خط را اندازه‌گیری کنند. اما معمولا یک بررسی شهودی برای تشخیص اصل و ماهیت الگو کفایت می‌کند.
  • کانال قیمتی صعودی: برخورد قیمت به خط روند اصلی در اواسط ماه آوریل، اواخر مِی و اواسط آگوست، فرصت‌‌های خوبی برای معامله خرید ایجاد کرده است.
  • قیمت اولین بار در ماه جولای به مقاومت خط کانال رسیده (فلش قرمز) و یک سقف مهم را تشکیل داده است.
  • سقف قیمتی ماه سپتامبر نتوانسته بطور کامل به مقاومت خط کانال برسد و آن را لمس کند (فلش آبی) و فاصله کمی با آن دارد که احتمالا اهمیت زیادی نداشته است.

شکست مقاومت خط کانال توسط قیمت در ماه دسامبر ۱۹۹۹ نشان از شتاب حرکت قیمت در جهت صعود داشته است. ممکن است در آن زمان بعضی از تحلیل‌گران با مشاهده این حرکت صعودی قیمت، فکر کرده باشند که ارزش سهام بیش از اندازه افزایش یافته و قیمت وارد ناحیه اشباع خرید شده است، اما همانطور که می‌بینید پیشروی قیمت در جهت صعود قدرتمند بوده و روند هرگز چرخشی به سمت پایین نداشته است. به یاد داشته باشید که کانال‌های قیمتی برای همیشه دوام نخواهند داشت، اما تا زمانی که علائم تغییر روند ظاهر نشده، روند حال حاضر بازار به حرکت خود ادامه خواهد داد

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*

17 − 1 =

طراحی ربات سفارشی